joi, 8 noiembrie 2012

Legionarii din ARD luati in colimator de catre semiti

Legionarul și deontoloaga civică. Cine se aseamana....




Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea AntiSemitismului 
MCA România București, 6 Noiembrie 2012
MCA România condamna discursul pro-legionar al 
domnului Mihail Neamțu 

Domnul Mihail Neamțu a ales sa promoveze ideologi legionari care au fost și ramân responsabili pentru crimele comise împotriva cetațenilor români vinovați de a se fi nascut evrei. 

E-mail: mca.romania@gmail.com 

MCA România considera scandalos, revoltator și împotriva legislației în vigoare discursul domnului Neamțu din data de 5 noiembrie a.c. susținut la evenimentul public de lansare a unei noi alianțe politice. 
Versurile recitate în fața unei numeroase asistențe fac parte din „opera” unui membru de seama al Mișcarii Legionare, comandant legionar și șef al regiunii Oltenia. 


Page 1 of 2 

Daca în trecut domnul Mihail Neamțu, atunci când a îmbrațișat doctrina legionara, a avut posibilitatea și scuza sa invoce lipsa sa de educație cu privire la crimele împotriva umanitații comise de legionari, în prezent, conform informațiilor publicate de presa, domnia sa se face vinovat de incitare la extremism, de 
ignorare deliberata a antisemitismului promovat de legionari, de promovarea publica a unor personaje de la marginea istoriei care poarte responsabilitatea multor crime împotriva umanitații. 
Demersul domnului Neam.u este si mai grav el fiind un demers manipulativ facut, cu buna știința, în scopuri electorale. 

Aceasta stare de fapt este mai mult decât îngrijoratoare. Domnul Mihail Neamțu este un tânar educat, cu aspirații politice pe termen lung. Din pacate, gruparea politica condusa de catre domnul Neamțu se alatura astfel altor mișcari naționaliste aflate la granița cu extremismul. Astfel de curente politice ignora faptul ca în România traiesc și cetațeni români de alta na.ionalitate și religie. 

MCA România constata ca nu este prima data când politicienii aleg exaltarea sentimentelor naționaliste și ura ca mijloace ideale pentru a-și promova și atinge interesele electorale. Ei se adreseaza celor care confunda naționalismul (???? n.mea) cu patriotismul, știrbind astfel imaginea întregii societați românești. Folosirea, de catre unii politicieni, a acestor metode condamnabile și contrare valorilor europene este dovada incapacitaii lor de a raspunde nevoilor reale ale alegatorilor. 

Page 2 of 2 
MCA România reaminte.te politicienilor ca, la protestele de la București, din ianuarie 2012, protestatarii i-au respins pe reprezentanții mișcarilor legionare care au vrut sa li se alature, spunând un „NU!” clar politicii bazata pe ura și resentimente. 
MCA România considera ca lipsa unei delimitari clare, a conducerii noii grupari politice de atitudinea și declarațiile domnului Mihail Neamțu, echivaleaza cu o aprobare tacita a unor viitoare politici publice vadit antisemite. 

Maximillian Marco KATZ                                                  Marius DRAGHICI 

Director Fondator                                                   Director pentru Relatii Internationale 










Tudor Gheorghe cîntă aceleași versuri de Radu Gyr, nu în campanie electorală

4 comments:

Anonim spunea...

nu ma bag la un altfel de comentarii pentru ca e vorba de interese si nu stiu cine are dreptate...

nicolaetritoiu.blogspot.com spunea...

Se pare ca ardentii nu au nici un fel de inhibitii! Probabil ar promova chiar si arborigeni pentru a mai castiga ceva popularitate si voturi..
Vizitati blogul personal ,,Calea adevarului" (http://nicolaetritoiu.blogspot.com)

Yorick spunea...

Personal am serioase indoieli cu privire la sanatatea mintala a d-lui(?) Mihail Neamtu si nu este vorba de infantilismul acestui individ.As vrea dar nu pot sa uit imaginile cu el si Monica Macovei iesiti cu mai mult de jumatate din corp peste pervazul geamului de la WC-ul sediului de campanie al guvernatorului Romaniei si strigand ca apucatii ca si-au "recastigat tara inapoi"(n-am inteles de la cine catre cine ,asa ca intre romani!),apoi strngand frenetic in brate(de bucurie binenteles!)pe Monica Macovei o batranica nevrotica pe a carei fatza se pot vedea consecintele consumului indelungat de spirtoase si care ar putea sa-i fie mama narodului.A mai fost faza cand fiind in culmea sureccitarii si cu ochii rotindu-se in toate directiile era mai mai sa-i smulga microfonul din mana tartorului de la Cotroceni si poate ca ar fi reusit daca acesta nu il impingea hotarat de langa el.Astfel de specimene conduc ori vor sa conduca Romania!

SCMD CAG spunea...

Astia de la ARD sunt legionarii lui Peste Prajit! Legionarii au fost de actiune, astia de la ARD sunt doar cu clanta! Daca te dai la ei un pic ma tare, se raspandesc toti ca potarnichile. Monica Macovei legionarita?!! Aricii aia 2 MRU si Neamtu ...?!! Daca afla cum le pateaza numele miscarile care chiar legionare sunt,vai de chilotiil ui MRU, Neamtu si ai lui Monicutza de la MISA!