marți, 27 noiembrie 2012

ARDe-i!!!! Stii ca nu au nici candidat la functia de premier???


Au cei de la A3 o plăcere masochistă de a da pe post toate escrementele vărsate pe gură de cel care încă se crede președintele României!!!
Nu a fost suficient  că au prezentat în direct lecția de nedemocrație de la Cotroceni, dar i-au mai mîncat și timpul lui Ponta, invitat de Gadea la Sinteza Zilei, obligîndu-ne să reascultăm prostioarele băsiste, în reluare.
 Așa am aflat că el nu va numi un guvern pe baza votului exprimat de electorat și nici pe povești.Il va intervieva pe premierul candidat, așa cum Morar i-a desființat pe procurorii propuși de pivnicereasă, și nu-l va desemna decît pe cel care are bugetul scris.O ziaristă pupincotrocenistă i-a și amintit lui Băsescu că doar Videanu are o variantă de buget.
Constituția spune că guvernul este votat de Parlament pe baza unei liste și a unui program de guvernare prezentate de candidatul la funcția de prim ministru desemnat de presedinte.
Avem și explicația pentru care portocaliștii PDL-iști, ascunși sub fețe unguiente și falduri legionare, nu și-au desemnat un candidat pentru funcția de premier.Așa cum știm, de un an de zile, că USL îl are candidat pe Victor Ponta.
Nu vă gîndiți că sunt resemnați și că nici prin gînd nu le trece că vor fi cîștigători în alegeri! Nuuu! Indiferent de rezultatul alegerilor, ARD-iștii așteaptă ca Băsescu să le stabilească unicul candidat! Unul care are deja scris bugetul României pe 2013
M-am mai liniștit! Credeam că băsescu s-a smerit  și  va rămîne la Cotroceni pînă în 2014.Astăzi a confirmat ca vrea  neapărat să atîrne de Constituție,

7 comments:

maiag spunea...

marinarul are dreptate,nu poti numii pe cineva cu capul sec.

Emi T. spunea...

Daca va mai uitati mult in gura Qiorului si la fata lui buhaita...va dati seama ca e pierdut...si politic, e singur...singurel, ca pestele pe uscat,nu-l ajuta nimeni, vrea in ,,apa,, ( a se citi banuti si putere ptr. tot neamul lui studios). Aviz celor care se aseamana...se aduna.

CEZAR spunea...

Hai ,hai cu ...SUS ..PE DEAL i-o maimuta!!!

Unknown spunea...

Fratilor, nu va imbatati cu apa rece ! Nu au candidat PENTRU CA, ORICUM, EL VA FI NUMIT DE MARELE CHIOR. Asa ca de ce sa-si bata capul cand "tatuca" le va sopti pe cine sa puna !!!

Mihai spunea...

Pina acum am inteles ca programele de guvernare ale partidelor si candidatilor cuprind doar ” MAREA TROCAIALA ”.
Sper sa nu ma fi inselat.
Fain de tot .Oare la ce ne putem astepta pe viitor?

Zor albastru spunea...

De ce va faceti griji? Nulitatile nu mai au nicio sansa.maiag bre, tot asa ai ramas.Esti incurabil.Evita orice comntariu ca esti penibil, zau!

Anonim spunea...

Toata asa zisa campanie electorala e praf in vant.Cel mai mare agent electoral al USL a devenit Basescu.
Cu fiecare aparitie televizata ne reaminteste de ce trebuie sa mergem la vot, in speranta ca noul Parlament ne va scapa de matelotul de la Cotroceni care ocupa postul ilegal, batand-u-si joc de voturile a 7,5 milioane de cetateni ai acestei tari.Chiar ma gandeam sa nu mai votez din sila pentru toata cloaca politica , dar Basescu tine neaparat sa ma puna pe drumuri.