sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Cum sa nu devii antiamerican?

 Ambasada USA(Uniunea Sovietelor Americane) la București și-a permis să retragă viza de călătorie în SUA unui important politician al României care, în calitate de ministru de Externe, președinte al Camerei Deputaților și premier, a contribuit hotărător la  refacerea relațiilor cu lumea occidentală și la  aderarea României la NATO și UE.  Jurnalul Național, în care este dezvăluit documentul, subliniază că teribila ofensă s-a produs cu trei luni înainte de condamnarea definitivă a domnului Adrian Năstase, sugerînd  presiunea pe care politicul intern și extern a făcut-o asupra instanțelor judecătorești pentru ca Adrian Năstase să fie condamnat cu scopul de a fi scos din viața politică.Cîtor infractori  le retrage Consulatul american  viza de călătorie în America? Si după condamnare rămîn cu viză ! Probabil,  americanilor le era teama că Năstase vrea, de frica lui Băsescu, să fugă la ei.
Unii dau o prea mare importanță influenței pe care ar fi avut-o Băsescu sau Monica Macovei asupra ambasadorului american la București, acela care, lipsit de onoare, își încheie  zilele acestea misiunea în România. Eu zic că situația a fost inversă: cei doi au fost simpli executanți ai intereselor americane.
 America politica nu uită! Chiar Îi pedepsește pe cei care îndrăznesc s-o sfideze
Adrian Năstase a fost un critic european important care a condamnat cu putere SUA și NATO pentru nesăbuința de a fi bombardat, în zilele Sf. Paște ale  anului 1999, capitala unei țări ortodoxe, Jugoslavia, instaurînd o nouă ordine internațională. 
ONU și Consiliul de Securitate, pe lîngă că își au sediul la New-York, au un comportament decorativ, părînd a fi fost anexate Administrației SUA. 


Ambasada Statelor Unite ale Americii
Aprilie 11, 2012
Bucuresti , Romania

Dl. Adrian Nastase
Str. Muzeul Zambaccian nr. 16
Etj 3, apt 4
Bucuresti , sector 1

Stimate Domnule Nastase,

Conform regulamentului 22 CFR 41.122 al Departamentului de Stat si al sectiei 212(a) a legii de Imigrare si Naturalizare Americana, Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti doreste sa va anunte pe aceasta cale oficiala ca viza dumneavoastra temporara v-a fost retrasa si nu mai este valabila pentru a calatorii in Statele Unite. Aceasta decizie a fost luata in urma informatiilor devenite disponibile dupa obtinerea vizei. Va rugam sa nu incercati sa calatoriti in Statele Unite folosind aceasta viza.

In momentul in care primiti aceasta notificare va rugam sa va prezentati la Sectia Consulara a Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti impreuna cu pasaportul pentru a va putea anula viza fizic in pasaport. Daca mai doriti pe viitor sa resolicitati viza pentru a putea calatori spre Statele Unite, va rugam sa urmati instructiunile mentionate pe adresa de site a Ambasadei la http://romania.usembassy.gov

Cu stima,
Stephen Vann
Consul General




UPDATE
 
„Sunt foarte apropiat prieten cu domnul Adrian Năstase şi sunt sigur că mai curând decât şi-ar închipui unii i se va face dreptate şi va reveni în rândurile oamenilor politici, ştergându-se această nedreaptă sumbră care s-a aşezat peste cariera sa. Să mă ierte ceilalţi fruntaşi ai USL, nu mă refer la ei, că nu sunt încă în închisoare”, a declarat Mircea Ionescu  Quintus, președintele de onoare ale al PNL citează Mediafax.

2 comments:

Unknown spunea...

chintus e un nimic se da cum bate vantul !

Anonim spunea...

Americanii sunt foarte pragmatici.Daca maine iese Nastase si au americanii nevoie de el, primeste viza in 3 secunde, cu toate onorurile, daca au americanii un interes cat de mic.
Parerea mea este ca americanii sunt total lipsiti de scrupule, nu sunt depasiti de nimeni pe planeta.
Da, chiar e greu sa nu devii antiamerican, politica lor este absolut ticaloasa.