vineri, 22 iunie 2012

Ultimele spasme ale delirului băsist!

Citiți ce scriu coloneii băsiști din mass media și caporalii lui Oprea pe bloguri și site-uri de socializare despre condamnarea lui Adrian Năstase, mai ales despre o presupusă înscenare a incercării de sinucidere a fostului premier, și aveți în față delirul în care au trăit acești sărmani români din anul 2004 pînă în prezent. Sunt complet paraleli cu realitatea; nu contează că l-au văzut scos pe targă pe Adrian Năstase, că reprezentanți ai parchetelor obediente lui Băsescu dau comunicate despre cercetările de la locuința din Zambaccian, că  medicii dau comunicate de la Spitalul de Urgență despre starea sănătătii.
Nu contează nimic din realitate dacă nu intră în delirul băsescian din mintea lor.
In 2004 au preferat delirantul mesaj electoral al unui  amărît de marinar în locul palpabilei creșteri economice de peste 25%,  în patru ani,  aducătoare de creșteri de salarii și pensii,  realizată de cel mai eficient si cultivat premier pe care l-a avut România în perioada postcomunistă.
O parte a electoratului s-a lăsat prostit de filozofii la modă atunci care iși făcuseră o fală din a fi anti-Iliescu și anti-Năstase. 
După ce a cîștigat alegerile, Băsescu și-a recompensat oamenii care l-au susținut, fie cu demnități (vezi Sever Voineascu, Traian Ungureanu), fie cu funcții (Funeriu, Patapievici). Toate, plătite de la buget. 
Electoratului prostit i-a tăiat pensiile și salariile. După 8 ani constatăm că o parte a electoratului băsist s-a trezit, votînd împotriva a tot ce are legătură cu Băsescu, iar alta a intrat în alt delir, elodianismul lui Dan Diaconescu.
Detașamentul intelectualilor a rămas la datorie, insensibil la derapajele antidemocratice și abuzurile de la Cotroceni. Pe aceste grupuri de comando se bazează  lupta de gherilă după pierderea Puterii de către regimul Băsescu.
 Gupul ICR, cel academic sau cel GDS-ist  sunt foarte vocale abia după ce Băsescu a pierdut guvernarea; își văd tăiate  finanțările de la buget.
In condițiile în care 90 %  dintre români il antipatizează pe Băsescu, acești lătrăi cu grade militare ascunse   pot să afecteze cîte ceva din imaginea liderilor Ponta și Antonescu, dar încrederea în Băsescu și în PDL nu o pot reconstrui.