vineri, 22 iunie 2012

Turcescu, 100% colonul, nu colonelul de Base

Robert Turcescu explică pe profilul de Facebook că nu este membru PDL, că n-a făcut armata şi că, deşi a colaborat cu Colegiul Naţional de Apărare, nu a câştigat niciun ban din din asta. El a adăugat că MApN nu l-a informat că l-a făcut ofiţer şi că el nu a semnat niciun document în acest sens.

Tupeu de nesimit si infect băsist.

„Aşa că, Gâdea, Ciutacu, Badea, Ciuvică şi, desigur, Felix, aveti ocazia nesperată de a vă dovedi, măcar o dată-n viaţă, oameni de onoare: trageţi-vă un glontţ în cap, nemernicilor!“, concluziona Robert Turcescu.

Dovada pe Surse






"Colonei din ăştia care obţin grade şi funcţii pe care nu le-au meritat niciodată doar pentru că apără cu vajnicie şi curaj regimul politic care le-a dat grade. Poate că înţelegeţi acum de ce în ultimii ani şantajul şi ameninţarea au reprezentat politici publice", a spus Ponta.
Întrebat ce se va întâmpla cu persoanele politice care au obţinut grade de ofiţeri superior, premierul a arătat că toate dosarele vor fi verificate de Ministerul Apărării.
"Începând cu colonelul Turcescu, colonelul Flutur, toţi aceşti oameni vor fi verificaţi şi dosarele lor, evident, de Ministerul Apărării şi, dacă au obţinut respectivele grade în mod ilegal, prin impostură, trebuie să răspundă. Am înţeles acum, poate mai bine, de ce anumiţi colonei sunt mai zeloşi în lupta împotriva noastră", a mai spus Ponta.

5 comments:

Zor albastru spunea...

Oare boc si madame nuti n-au primit niciun grad?

Lupus spunea...

Dacă sunt activi nu putem să știm.

Gradele militare se acorda la excepțional pentru merite în misiuni. Nu se cer! :)

karadeniz spunea...

Comunicat nr. 100
Data: 22.06.2012
PRECIZĂRI

Cu privire la situaţia persoanelor publice care au primit grade de ofiţeri în rezervă în perioada 2010-2012, Biroul de presă al M.Ap.N. este împuternicit să facă următoarele precizări:

Ministrul apărării naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a instituit, printr-un ordin emis în data de 22 iunie 2012, o comisie pentru verificarea modului de înaintare în grad, în perioada 2010-2012, a cadrelor militare în rezervă. La finalizarea analizei, această comisie urmează să propună ministrului măsurile în consecinţă.

Problematica înaintărilor în grad ale cadrelor militare în rezervă va fi abordată în cadrul unei conferinţe de presă, săptămâna viitoare, de către ministrul Corneliu Dobriţoiu.
În documentele militare de evidenţă nu se înscriu date referitoare la apartenenţa sau activitatea politică a rezerviştilor.

alex parolea-moga spunea...

Când sunt probleme , la noi se constituie o comisie ! E bine . Nu știm când va fi gata deși printr-un ordin al ministrului , comisariatele județene pot pune la dispoziție în doar 24 de ore listele complete cu ,,avansații,, . Cineva se va găsi și va comenta interesul afișat în această chestiune . Spun , că dincolo de orice , este vorba de o datorie civică . Da . Vi-l amintiți pe Petre Țuțea - într-un of exprimat spunea că a făcut TREISPREZECE ANI DE INCHISOARE pentru un popor de idioți . În ultimii douăzeci de ani , noi , prin tăcere am acoperit nenumărate fărădelegi , am dat impresia unei ignoranțe uriașe , am trăit cu gloata care a hotărât nu numai drumul ei dar și destinul nostru . Unul ca generalul Oprea este un terorist al meritrocrației , un ins care cultivă și impune impostori în structuri bazate pe regulamente , ordine și legi . Unul ca el coagulează resentimentele unei națiuni care mai așteaptă încă devoalarea șaradei sîngeroase din dec 89 . Doctor și coordonator de doctorat ! General cu patru stele ! Primus inter pares ! Îl felicit pe colonelul Pricină - argumentele lui și abordarea subiectului sunt suficente pentru sesizarea Justiției Militare .Dacă mai există așa ceva pentru astfel de inși care scuipă în față , poporul român ...

karadeniz spunea...

Mă uit pe listele publicate de Evenimentul zilei, la articolul ”Armata din Parlament: Lista completă a ofiţerilor din politica românească ”, și mă întreb cum e posibil, ca având 98 de deputați , 77 de senatori, președintele țării, șeful PSD, șeful PNL și noul șef al PDL, cu grade de ofițeri, armata română să fie la pământ.