sâmbătă, 21 aprilie 2012

Sondaj CSOP; iată de ce este condusă România de interlopi, infractori, minoritari și incompetenți

Asa sunt „anesteziați” și buzunăriți și românii
Dincolo de modul cum voteaza romanii, mai important este sa urmărim în acest sondaj atitudinea execrabilă a românilor, pierduți în spațiul infinit al tranziției de la socialism la capitalism.
Să ne mirăm de ce nu se revoltă craiovenii cînd o femeie rămasă inconștientă pe spațiul verde, după ce a fost lovită de o mașină, este buzunărită în ziua mare de țigani de aceeași teapă ca și primarul ales, SOLOMON!





23 comments:

Robert Horvath spunea...

@ Plano
Va contrazic categoric. Romanii sau trezit. Ei realizeaza falimentul intregii
clase politice. Ei vor o schimbare radicala.
CIZMAR, TIGAN, GOLAN, REGE !

Pentru o schimbare de imagine revenirea la monarhia constitutionala prezinta un avantaj evident. Aducerea pe tron a Printului NICOLAE varul printului CHARLES va schimba multe lucruri. O lustratie corecta ar elimina 95 la suta din clasa politica actuala. Aceasta lustratie va contine si anumite elemente economice. In acest fel triungul securitate, lumea interlopa, clanurile tiganesti va fi alungat de la putere. Noua restaurare politica nu este a unei revanse. Cei ce au gresit vor avea acelasi drepturi si indatorii ca si ceilati dar nu si avantaje nemeritate.
Se spune ca fiecare popor are conducatorii care ai merita. Sper ca Romania merita mai mult. De la un cizmar, tigan, golan..... la un rege este cale lunga. Romanii sunt un popor inteligent. Ei nu vor scapa ultima sansa printre degete. Am trimis in aceste zile o scrisoare viitorului rege al Angliei Printul Charles care ma onorat cu un raspuns.
,,,,," ideia este foarte interesanta si surprinzatoare, dar in ultima instanta totul depinde de poporul roman".

Lupus spunea...

@Robert
La apatia cu care urmărește situația politică a țării mai bine de jumătate dinte alegători, n-ar fi exclus să ne trezim pe cap și cu o beizadea a regelui Mihai, care nici nu e descendent salic potrivit fostei Constituții regale.

Dacă indiferenții și apoliticii stau acasă, cei interesați se duc la vot și-și aleg reprezentanții care, apoi, îi jecmănesc pe fraierii care zic că nu fac politică.

Apropo, prințul Nicolae ce profesie are?

Lupus spunea...

DEZASTRU ELECTORAL!!!!
Escrocii care i-au manipulat cu televizorul pe cei bolnavi de insomnie, dîndu-le speranța că o vor găsi pe Elodia, intră en fanfare în Parlament.
Cei aflați în derută nu s-au lecuit cu Băsescu, incearcă și cu Dan Diaconescu!

Robert Horvath spunea...

@ Tocmai conform legii salice NIcolae este mostenitorul Regelui Mihai. Si nu Margareta. Lamuresc problema pe Robert Horvath Deva blog. Am luat de curand un interviu cu printul.....va va lamuri singur.

mos alecu spunea...

@Lupuș 21 aprilie 2012, 10:05 :
Vai , dar asta este blasfemie ... Print cu profesie !
...
Stie toata lumea ca intre notiunile de "print" si cea de "profesie" este o completa stare de incompatibilitate ...

Numai cineva complet rupt de realitate isi poate pune o astfel de problema ...
Orice print este DESTINAT de providenta sa fie conducator , el nu trebuie sa aiba calitati care i-ar putea impieta imaginea ( auzi la el ... profesie ... la un print) ...

Singura cerinta care se are in vedere , la primirea calificativului de PRINT , este cea referitoare la gaura din care a iesit ... Bineinteles ca nici aceasta cerinta nu este de netrecut... cunoscute fiind multele , foarte multele , cazuri in care gaurile de iesire au fost "innobilate" ulterior producerii evenimentului ... si "boracul" tot print a devenit... dar nici aceste cazuri nu permit asemenea blasfemii ca cea cu problema "print ??? profesie"

Lupus spunea...

@Robert
Chiar și cu rege românii tot ar trebui să se prezinte la alegeri.
Nici atunci n-ar trebui să stea apatici, în expectativă,ca să le rezolve alții treburile statului și ei să stea doar să critice.
Ați vazut in Europa vreo manarhie constituțională fară partide?

@mos alecu
Ma gîndeam că domnul acesta, fost minoritar în România, enumeră ceva înalte studii pe care le-a urmat prințisorul.

Robert Horvath spunea...

@ Printul Nicolae are mai multe studiii decat Antonescu si Ponta la un loc.

Anonim spunea...

@RH
si din ce gaura a iesit printisorul??Ia taie-i tu venele(eventual "pe lung")si daca are sange rosu si nu albastru imi promiti ca te agati ca pitigoiul in latz?.Iti aduc eu franghia.

În tinerețea ei la Universitatea din Edinburgh, Principesa Margareta a avut o relație cu Gordon Brown, liderul Partidului Laburist britanic, pe care nu a încetat să-l iubească, deși l-a părăsit[10][11]: „A fost o poveste de iubire puternică. N-am încetat niciodată să-l iubesc...(cred ca sotul actual e foarte "fericit" cu asemenea declaratii:):))

Buuun am urmatoarea propunere:

putza bleaga ala Nicolae sa fie rege E ok da?(ca doar are "profesia" de print.Era scris pe cordonul ombilical,ce dovezi va mai trebuie?)

posturile in stat se vor imparti astfel,ordinea o alegeti dvs(sau in ordine cronologica)

sora nr 1=presedinte senat
sora nr 2=presedinte cam. deputatilor
sora nr 3= prim ministru
sora nr 4= ministrul justitiei
sora nr 5= procuror general

Esti multumit acum RH?

Nu stiu ce sa fac mai departe ca s-or terminat surorile dar mai sunt posturi multe si grase,sunt sigur ca se vor gasi,nepoti,veri etc....
Si ceva interesaaant(s-a intamplat la 30 dec 2007)
" Cu aceeași ocazie, Regele Mihai a cerut instituției Parlamentului ca, în cazul în care națiunea româna și legislativul vor considera potrivită restaurarea monarhiei, să renunțe din acel moment la aplicarea legii salice de succesiune."

DE CE CREDETI CA A CERUT ASA CEVA??HOPAAAA!!!

Lupus spunea...

A venit domnul minoritar monarhist cu prințișorul și nimeni nu mai discuată despre sfînta blegeală a românilor.
Lipsa de atitudine politică față de ce se întîmplă in țara lor e condamnabilă!

Robert Horvath spunea...

Lupus
Majoritar si nepatriot.
Romanii nu sunt blegi. Ei realizeaza ca nu au cu cine si pentru ce sa voteze.
Se pare ca atacurile impotriva poprului roman ,,,,impotriva lui Antonescu, sau Regele Mihai au devenit o preocupare esentiala a persoanei dumneavoastra.
Simpatia mea incepe sa se dilueze.

Robert Horvath spunea...

@ Cine este Plano 1O ?
Cati sunt si cate planoare au ? Wats este agent SIE si a fost coptat de tradatorul de tara Razvan Ungureanu. din gasa evreilor rosii oplositi in aceasta tara.
PS Sa nu fiu gresit inteles. Sunt simpatizant al eveilor care citesc biblia ....nu si biblia marxist leninista.
Ungurii au venit calul, tiganii cu satra iar acestea pe tancurile sovietice.........

Robert Horvath spunea...

Erata
Din gasca evreilor rosii Tismaneanu, Patapievici, Ungureani......

Robert Horvath spunea...

Coreolone
Si voi aveti rege....pe nume Cioaba.

Robert Horvath spunea...

FASCISMUL ROMAN ANTI ROMAN
Propun un subiect nou in discutie. Asistam la un curent natonal inedit. Romanii se ridica impotriva Romaniei.
El apare mai pe toate blogurile romanesti la diferite nivele. Blogul Plano 10 pare specializat. Doar in ultimele trei
editoriale este atacat Antonescu, Regele Mihai iar despre romanii de azi se spune ca " au o atitudine execrabila "
" sunt pierduti " "tigani " " blegi ". Uneori acest curent este acompaniat paradoxal de un anti sovinism isterizant
Dar lucrurile raman pe o linie....roman anti roman. Eforturile mele de a recupera istoria si demnitatea armatei se
lovesc de un zid. Romanii sunt declarati ca infaptuitorii celui mai mare genocid din istorie si parca abia asteapta
sa mai primeasca o palma si un nou sut in fund. Aici la New York sunt singura persoana careia ai este interziza participarea la ICR . Vina mea este cererea de a se vorbi romaneste la centrul cultural. De necrezut dar adevarat,


FASCISMUL ROMAN ANTI ROMAN

Pentru prima data in istoria politica asistam la un fenomen nou cu totul inedit. Romanii se ridica impotriva lor insasi. Clasa politica aliata cu elita intelectuala se infasoara cu drapelul antinational sfaramand cu furie tot ce au creat generatile precedente. O natiune intreaga refuza sa se uite in oglinda fiindu-i rusine sa fie roman. Desfintarea culturii nationale este institutionalizata, devenind politica de stat. Eminescu este daramat, limba romana este considerata un pericol, iar folclorul uitat cu desăvarsire. Noua inchizitie lustruieste catusele. Cei care se ridica impotriva noului tip de fascism sau au putina demnitate, sunt declarati dizidenti. Ei trebuie desfiintati” Nu intamplator conducatorii acestui fascism sint grupul de intelectuali antiroman din lurul presedintelui Basescu .........

Robert Horvath spunea...

IN ATENTIA LUI LUPUS .......
NU CENZURATI ADEVARUL !

BASARABIA
CRIMINALUL BASESCU RECUNOASTE LIMBA MOLDOVENEASCA
( articol piblicat acum doi ani )

Ministrul de Externe, si ambasadorul Romaniei la Bruxelles, au reusit sa provoace recunoasterea din punct de vedere juridic a existentei “limbii moldovenesti”, inventie stalinista utilizata ca argument al ocuparii Basarabiei. Cei doi reprezentanti ai statului roman au fost de acord ca in subsolul Acordului de facilitare a regimului de vize semnat intre Republica Moldova si Comisia Europeana sa apara formularea “limba moldoveneasca”, realizand astfel din prostie sau cu intentie unul din obiectivele strategice ale agenturii ruse din Romania.
Reprezentantii diplomatiei din Romania(pentru ca romane este greu sa-i spui), au acceptat acordul prin care cetatenii moldoveni primesc facilitati de calatorie incepand cu 1 ianuarie ..... lasand ca in final ca sa apara precizarea: « documentul a fost redactat in limbile statelor UE si in limba moldoveneasca ».
Se stie ca politica externa a Romaniei este coordonata de Presedintele Romaniei. A stiut acesta de facatura rusa, prin diplomati romani, de la Bruxelles. Daca da, este grav ca nu a luat masuri. Daca nu, inseamna ca serviiciile sunt si ele bagate in facatura si atunci trebuie sa raspunda impreuna cu diplomatii « unelte » ale altora. Asa s-ar intampla intr-un stat democratic, membru NATO care stie sa-si apere interesele nationale. Este Romania un asemenea stat ?

Lupus spunea...

@Robert
D-voastră v-ați greșit meseria . Erați bun de un procuror macovist... că prea vă pricepeți să inventați acuzații.
Dacă eu critic pasivitatea românilor, așa cum este reflectată de sondaj, înseamnă că sunt atiromân?
Dacă în articol se subliniază greșeala Comandamentului Roman de la Odesa care s-a instalat pe o bombă, deși localnicii avertizaserăm, inseamnă că este criticat Antonescu ?
V-a ieșit și o acuzație comică ”anti șovinism isterizant”!

Lasati-i pe moldoveni să-și numească vorbirea cum vor. Important este că vorba este romanească și au reușit s-o păstreze după sute de ani de ocupație rusească.

Ultim avertisment:
Dacă nu păstrați disciplina comunicării pe subiectele posturilor mă văd nevoit să vă trec la spam.
Dacă aveți propuneri de topic le trimiteți pe adresa de mail a blogului.

Lupus spunea...

Acesta este scenariul urmărit și de extremiștii maghiari: din țară, de la Budapesta sau de pretutindeni.

Anonim spunea...

@lupuș
exact ce spun si eu despre tov.cpt securitate RH(micul horty) tradator la NY in anul 1977 la varsta de 33 de ani

Anonim spunea...

...si spun asta din mai anul trecut

Robert Horvath spunea...

UN ROMAN SADEA ANTIROMAN !
DREPT LA REPLICA
Domnule Plano 10
Va spun prieteneste. Nu tine. Dumneavoastra scrieti un editorial ca sa criticat pe comandantul trupelor de la Odessa? Nici vorba. Ce aveti cu acest comanant. Este in afara discutiei Cine a auzit de el ?. Vreti sa loviti in eroul neamului Antonescu. Nu ma luati de prost. Nu ne luati de naiv.
Fiecare rasuflare este impotriva monarhiei care a facut atatea pentru neamul romanesc.
Tam nesam fara nici-o o legatura ma declarati minoritar. Minoritar sau nu...... sunt mai patriot decat dumneavoastra.Sunteti de parerea celor care inventeaza Hocaustul Romanesc. Cea mai mare minciuna din istorie.
Romanii sau saturat de clasa politica reprezantand clica de securisti care au preluat puterea in Romania. Singura forma de lupta democratica este lupta pentru ciolan care a inceput cu un minoritar rosu numit Ion Iliescu. El este romanul care ca place care impreuna cu altii minoritari ca Brucan si Roman au pus baza CONTRAREVOLUTIEI ROMANE
.Nu ma sperie banarea sau cenzura. Adevarul trebuie spus. MI-am facut-o singur todeauna. Am riscat mai mult decat banarea depe un blog. Singurul care se asociaza cu dumneavoastra este lumpenul militar coreolone. Concluzie Sunteti un roman sadea...antiroman. Din pacate nici primul ....nici ultimul

Robert Horvath spunea...

@ Coreolone
Puradel militar
Daca sunt securist .....dece colegii dela SIE mi-au spart studioul din NY de doua ori. Dece sotia mea este urmarita la Tokyo....?
Uiti si peste doua randuri ma declari spion american. Lipsa de materie cenusie creiaza lipsa de ratonament.
Cazul meu este public ....si este cunoscut de toti colegii de la televiziune etc . Sau scris studii legate de bomba atomica Ceausescu si chiar o carte ....
DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII scris de V. Nicolae.
Schimba placa si sosetele. Miros dela distanta.

Robert Horvath spunea...

@ Ciordel
Tu a-mi platesti banii de drum ? Din ce bani ? Din salariul de bugetar militar sau din ciordit ? Accept propunerea ta cu o conditie. Pune fotografia
ta pe acest blog.....ca sa te recunosc printre alti blonzi la aeroport.

Robert Horvath spunea...

@ Lupus
Disciplina este pentru toti ......... chir si pentru tine. Ma declari " minoritar "
cu totul iesit din subiect. Indraznesti sa ma ataci fara sa accepti dreptul de replica. Cenzurez bolsevic si te plangi cand te desfintez cu argumente.
Majoritarul de maine Coreolone scrie ce vrea si cand vrea.
Ti-e frica de el ? Ti-a furat din casa ?