marți, 10 aprilie 2012

Scenariu imposibil: reevaluarea UNPR de către Victor Ponta.

Imagine „Realitatea mea”
Este un lucru cunoscut că sunt cîțiva realizatori de emisiuni politice la Antene, cu deosebire A3, care au un colț puternic împotriva PSD, mai ales împotriva lui Ponta. 
Totul a pornit de la disensiunile dintre Ponta și Voiculescu pe tema multiplelor trădări față de PSD ale partidului fondat de Felix. Refuzul lui Ponta de a mai duce, încă o dată, în cîrcă, PC-ul, condus, de formă, de  Daniel Constantin, i-a obligat pe conservatori să încheie alianța cu PNL și abia această alianță a intrat în USL, la paritate cu PSD.
Excelează în punerea lui Victor Ponta în situații destul de dificile, e drept ca nu, direct, pe postul de televiziune, ci pe site-ul său, Realitatea mea, bruneta ziaristă, șefa secției Politic de la Antena 3, Adriana Duțulescu. Cînd e de zis ceva pe post despre Ponta sunt mai la îndemîna Ciutacu și Badea.  Realitatea e că  și Victor Ponta le cam caută cu lumînarea.
In ultimul articol de pe site-ul său, Adriana Duțulescu „dezvăluie” un scenariu care, dacă s-ar realiza, chiar ar duce la alegeri prezidențiale concomitent cu cele parlamentare, dar prin demiterea lui Băsescu.
Eu cred că scenariul Adrianei face parte din bătălia pentru putere în interiorul USL, în care Ponta mai primește o doză de  noroi  prin care să se  mai adauge pete pe ținuta sa morală.

După ce amintește că UNPR n-a fost exclus de la colaborare de cele trei congrese ale USL, Duțuleasca zice:

Ponta trage cu dintii ca la sectorul 2, Primaria sa fie castigata tot de Ontanu, care Ontanu, dupa 10 iunie, sa revina in sanul partidului din care a plecat si in care, dupa cum si-a amintit cu nostalgie, are atatia prieteni. Si, pentru ca, de exemplu, Ponta a batut deja palma cu nasul sau, Gabi Oprea, ca dupa locale, uneperistii sa fie si ei frunzaverdisti, oameni de caracter care si-au dat seama – mai bine mai tirziu decit niciodata – ca trebuie sa se rupa de Basescu si PDL, in interes national, evident, si ca trebuie sa se intoarca in partidul pe care de fapt, nu au incetat niciodata sa il iubeasca, recte PSD.
Ca veni vorba, Victoras n-a rabdat pina n-a plecat cu Ghita in Dubai. In vacanta. Era momentul. Domnu’ Crin, dumneavoastra v-ati luat biletele de Monaco? Pai nu se poate sa ramineti fraierul aliantei…”

3 comments:

Robert Horvath spunea...

@Lupus
Se pare planorismul continua. Fostul planorist al considera pe Ponta
ca pe un fel de geniu politic. Nu a avut nici un argument in acest sens.
Merg pe pariu.
In cateva luni ambele capete de generatie vor fi dati
in suturi afara. De Voiculescu am eu grija sa ajunga dupa gratii.
Romanii sunt smecheri ....deci ascutiti la minte. Ei ralizeaza ca ca Ponta si Antonescu
nu pot aduce....... nimic bun.

Robert Horvath spunea...

ERATA
ROMANII REALIZEAZA CA PONTA SI ANTONESCU NU POT ADUCE...
NIMIC BUN !

emillian123 spunea...

Domnului R. HORVATH -DA- e adevarat NU cred ca aduce NIMIC BUN , mai ales ca PONTA ESTE - BLATIST ,iar CRIN ANTONESCU -CRED CA E CAPTIV -CUIVA DIN ACEEASI.. ZONA; in plus-am mai spus-o = TOT CE NI SE INTAMPLA E LA INTELEGERA TUTUROR, PE BAZA CONSTITUTIEI PSD-ISTA(=FSN-ISTA !!), (PREGATITA PENTRU DICTATURA !) SI A LEGISLATIEI- ASEMENEA !! CAM -CHIAR NU PREA MAI AVEM CE ALEGE ...!!