marți, 19 martie 2013

Procurorul DNA, Chiriazi Sorin, slugă de base si agramat

Un Chiriazi Sorin pe net
Site-ul Lumea Justiției dezvăluie numele procurorului de ședința care s-a dat în spectacol la Tribunalul București, depunînd mult sîrg pentru întîrzierea cu cîteva ore, dacă nu amînarea  punerii în libertate a fostului premier Adrian Năstase.
Pe numele său complet, Chiriazi Ioan Sorin Daniel, procuror DNA, fost avocat, este cel care a fost procuror de ședință și la Judecătoria Sector 4 unde, în intervenția sa, a pus la îndoială caracterul științific al cărții scrise de AN în perioada detenției și a declarat un recurs, scris cu greșeli gramaticale, cum au pledat avocații, împotriva sentinței de punere în libertate a lui Năstase. Prin acțiunea de recurs regimul Băsescu a reușit să-l mai țină încă 20 de zile în pușcărie, peste termenul la care legea îi dădea dreptul să fie pus în libertate.
"Cu roba asezata intr-un mod total nepotrivit unui magistrat, cu barba crescuta, cu cearcane adancite si cu o privire pierduta, procurorul Sorin Chiriazi, s-a prezentat in fata instantei de judecata a Tribunalului Bucuresti la ora 09.00, cerand un ragaz pentru studierea ultimelor inscrisuri depuse la dosarul nr. 566/4/2013. Solicitarea procurorului Chiriazi a fost aprobata, stabilindu-se reluarea sedintei dupa circa doua ore." scrie Luju.

Avocatul Liviu Popescu a reusit sa il faca pe procurorul DNA Sorin Chiriazi aproape sa roseasca in fata celor cateva zeci de persoane si sa intre efectiv sub masa: "Ascultandu-l pe distinsul reprezentant al DNA mi-am dat seama de libertatea de exprimare. Am remarcat insa si ca procurorul nu poarta insigna. Revenind, trebuie sa precizez ca limba judiciara si limba oficiala a statului roman este limba romana. Spun acest lucru pentru ca am lecturat cu mare atentie recursul de 20 de pagini al procurorului. Tin sa precizez ca in acest recurs am gasit virgule intre subiect si predicat, dezacorduri intre subiect si predicat, intre predicat si complement direct. Am gasit in cele 20 de pagini un nou termen: aceiasi". Am constatat ca recursul este plin de cacofonii: ca conducerea, ca completul... si asa mai departe. Virgulele lipsesc si acestea cu desavarsire. Din acest motiv, pentru nerespectarea limbii romane, va rog sa considerati recursul inadmisibil".
Lumea din sală chicotea și unii mai hîtri îi cereau procurorului Sorin Chirazi sa dovedeasca faptul ca, la randul sau, prin acest recurs de 20 de pagini, a elaborat o lucrare cu caracter stiintific.

9 comments:

Anonim spunea...

@plano
Ce intoarcere la 360 de grade ai executat maestre Lupus.
Cum erai tu basist la maxim, asa deodata te-ai sucit, nu-ti mai plac mentorii tai basisti.
Superb, ai talent mare pentru politica.
Succesuri!

Unknown spunea...

Ave cipriotis !

Lupus spunea...

@CIp
Ca orice proaspăt veleitarist te aventurezi în afirmații prostești.
Caută tu un articol pro Băse pe acest blog, în ultimul an.
Nu am devenit băsist nici după ce am primit o pensie majorată prin re/re pentru că știu că Oprea a modificat proiectul Seitan....NU Băse!

tigri2 spunea...

@Plano Lupus
Nu-l lua in seama pe dobitocul de Cipikk,ca este cam prost ,baiatul,a lucrat ca pewste pe centura si se da mare karateka,el asociaza centura orasului cu centura neagra[deoarece amandoua sunt negre].trebuie sa-l intelegi ,a avut o copilarie trista care l-a tembelizat.

Avatar spunea...

ce va mai place sa va lingeti !..deh....apucaturi vechi !

Sorana spunea...

@ Cipriotis!

Nu prea ti-au placut "stiintele exacte", iar aici ma gandesc la geometrie. Nu sunt carcotas(a), dar "virajul" la 360 de grade te aduce in acelati punct! O schimbare radicala era cea la 180 de grade. In rest, totul este OK! De un timp incoace navalesc "succesurile" peste noi toti. Asta este de fapt problema.

tigri2 spunea...

@Sorana
Lui ii placeau toate,numai ca nu prea il ducea capul,era prost ...pacat ca nu s-a mai vindecat.

Anonim spunea...

@SORANA
De acord cu tine, intoarcerea la 360 te duce in acelasi punct, dar asta e valabil numai la matematica, nu si in politica.
Domnul Lupus stie la ce ma refer, de aceea arunca termeni pretiosi, cred ca sta cu DEX-ul in fata.
Daca te uiti pe comentariile de anul trecut ale domnului Lupus, o sa intelegi rapid la ce ma refer.

Anonim spunea...

@all
Deoarece constat ca stilul asta de a rastalmaci vorbele altora a devenit molipsitor, sa mai clarificam odata cateva probleme:
- Nu doresc("smiorcai")sa se revina la L.164
- Nu sunt impotriva sistemului contributiv pentru militarii care se vor pensiona in viitor pe o eventuala noaua lege a pensiilor
- Doresc o noua lege a pensiilor care sa nu mai permita diminuarea pensiilor actuale, iar baza de calcul a pensiei sa poata fi determinata corect, in baza unor venituri reale, sustinute de documente de plata legale
- Avand in vedere ca CCR a declarat constitutionale pensiile lor speciale stabilite in procent de 80% din ultimul venit brut, imi doresc ca pensiile militare sa fie macar integrate intr-un sistem de pensii ocupationale si sa fie actualizate cu majorarile de solde acordate activilor
Deci va rog sa nu-mi mai puneti in gura vorbe care nu-mi apartin.
Va multumesc.