luni, 25 martie 2013

50% din cele 21 000 de certificate pentru revoluționari vor fi anulate

REVOLUTIE  PRINTRE  REVOLUTIONARI! Certificatele la control!

Basescu da mîna cu "revoluționarii"
După 2 luni de la numirea la conducerii Secretariatului de Stat pentru Revoluționari, cîntărețul revoluționar Victor Socaciu a anunțat, într-o emisiune pe RTV, că deja se lucrează la anularea a 6000 de certificate de revoluționari, acordate incorect, și estimează că vor fi anulate cca 10 000 de certificate.
Opinii radicale ale lui Sorin Ilieșiu, Radu Filipescu și Val Valcu, participanți la emisiune, împotriva indemnizațiilor de revoluționar acordate celor care n-au fost răniți sau arestați.
Actorul Ion Caramitru a recunoscut că a semnat ca un prost dosarul de revoluționară pentru soacra lui Geoană.

12 comments:

Aldo Dorin spunea...

Exista un numar de revolutionari ADEVARATI care chiar daca si-au creat o imagine de LIDER sau de TEMERAR , au fost in realitate ... OAMENII SISTEMULUI SECURIST si CLIENTELAR al CLICII ILIESCIENE (Radu Filipescu,Ion Caramitru samd)...si care acum TRAMBITEAZA CONTRA RELUARII PLATILOR CATRE REVOLUTIONARI , "TOLERANDU-I" si "INDREPTATINDU-I"DOAR PE CEI ARESTATI sau RANITI !..=)=) PAI DOMNULE RADU cat si celor contra REVOLUTIEI ROMANE in fond..REVOLUTIA S-A INFAPTUIT DOAR CU MORTII,RANITII si ARESTATII , sau PRIN SACRIFICIUL CELOR NEINFRICATI si TEMERARI care au sfidat si LIBERTATEA sau MOARTEA ?!.. SI DACA TOTUSI SUNTETI LIPSITI DE EDUCATIE si ECHITATE CIVICA CAT SI DE UN CULT AL EROILOR SI ISTORIEI TARII DORIND SA-I PRIVATI DE UN DREPT LEGITIM DE RECUNOSTINTA, ATUNCI INCERCATI SA-I SALVATI PE CEI CARE DATORITA GIRULUI CONFERIT DE LEGEA (pe care tot legislativul a promovat-o !) SI IMPRUMUTANDU-SE ,SI-AU FACUT DATORII IN BANCI SI CATRE FISC PRIN SUSPENDAREA ABUZIVA A INDEMNIZATIILOR ! SI O INTREBARE DE FINAL...DUPA TOT CE-AU FACUT PENTRU TARA ASTA , II LASATI PE REVOLUTIONARII ADEVARATI SA MOARA DE FOAME SI IN NEAJUNSURI riscand prin legile si ordonantele "EMISE CU CAP..de strut" SA-SI PIARDA PANA SI LOCUINTELE ??!...

Lupus spunea...

@Dorele

Măi vitejilor, măăăi eroilor!
Dacă sunteți așa cum ziceți , de ce nu mai faceți voi o revoluție si să vă puneți indemnizațiile pe care le doriți?
Voi, care ziceți că l-ati răsturnat pe tiran, vă lăsați ca un cantareț să va taie salariile de eroi?
Acum poate înțelegeți și voi că nu voi ați făcut REVOLUTIA!
Regimul comunist a fost răsturnat de marea mulțime de oameni si de Armata. Adevărații revoluționari nu au cerut indemnizații, scutiri de impozit, spații comerciale sau hectare de pămînt.
Unde e recunoștința voastră fața de sutele de mii și milioanele de români care au ieșit în stradă?

iceparu spunea...

@Dorele-Treaba asta cu revolutionarii este sub semnul intrebarii.La un moment dat se poate spune ca suntem o tara de revolutionari.Din punctul meu de vedere ar trebuii sa primeasca indemnizatie numai cei raniti si urmasii celor decedati,eventual cei arestati.Cunosc militari care s-au expus dupa fuga lui Ceausescu de sute de ori mai mult decat asa zisi revolutionari.Uite ca ei au bunul simt sa nu-si clameze spiritul neanfricat si temerar de a nu trage in tine.Oare militarii dece nu ar primii recompensa si tu da?

gheo spunea...

Cei care doresc acestea, nu sunt decat "unii care au dorit inlocuirea unor privileagiati cu ... altii !!!", daca a fost intradevar o "revolutie" desii mult prea multi au indoieli, atunci, masa de revolutionari - marea majoritate dintre ei modesti, adevarati - nu au "facut revolutia pentru privilegii" ci pentru a schimba ceva in Romania, realitatea, ne-am ales cu "unii" care au stat sub pat la revolutie si acum ne conduc ... incotro ... nu se stie si altii, care vor privilegii, restul de romani, mult prea multi, care au participat si ei, probabil se intreaba ... unde si ce a ajuns "Romania" ?.

iulia spunea...

O emisiune comandata pentru denigrarea eroilor natiunii, care le-au adus libertatea de a denigra. Protagonisi(invitatii)+ scxursuriloe nomenclaturistilor comunisti si progeniturile lor. Postacii de aici, cum era de asteptat, aceiasi tagma! Vai de Romanika noastra!

Lupus spunea...

@iulia
Eroii au mîndria de a nu cerși.
Cum să fie eroi miile de escroci cărora pușcăriașul de secretar de stat, George Costin, mai sus în poză cu Băsescu, le-a dat certificate de revoluționar.

Anonim spunea...

vaaai tu iulia!!Ai notiunea cuvantului "erou" dupa circoteca din '89?
Tu iei 4000lei /luna/pe viata/scutire impozit/teren agricol/spatii comerciale? sau esti secretara lu' liviu maior din Bv....el 53 ani ea 33 de ani,ea revolutionara cu un mic impediment.In '89 d-soara secretara avea 11(unsprezece)anisori
In concluzie:futai placut pe banii contribuabililior

Anonim spunea...

@lupus
de soacra lu Geoana nu zici nimic?

tigri2 spunea...

Daca majoritatea alesilor neamului sunt penali si toti care s-au perindat la conducerea tarii de la lovitura de stat din'89 incoace au avut o singura grija :sa-si faca averi necinstite atunci ce pretentie aveti la "revolutionari"[o inventie iliesceana alaturi de "terolisti"ca sa-si legitimeze puterea],daca sortezi niste gunoaie doar nu veti vrea sa iasa briliante.Incet ,incet Romanie se autodistruge si se pierde.Nu vedeti ca adolescentulcu mintea intarziata ,in locsa ia masuri concrete pentru redresarea tarii ,el tot numeste la ministri,imparte fonctii,si "beleste fasolea"pe ecranele televizoarelor,iar noi radem de ne kkm pe noi-de prosti ce suntem.

Emi T. spunea...

Statul român a fost condamnat de Curtea Europeană a Drepturilor Omului la acordarea unor despăgubiri în sumă totală de 349.500 de euro, mai multor cetățeni români, victime sau rude ale unor victime ale represiunii împotriva manifestațiilor anticomuniste, începute la Timișoara în decembrie 1989.

gheo spunea...

Eroi ???, foarte multe localitati, prea multe cu unitati militare care nu au reactionat sub nici o forma, ... eroii ..., "gasti" de adevarati infractori care au atacat sediile militiilor "ciomagind militieni" fara nici un motiv ci doar din spirt de razbunare, distrugand dosare "penale si ne...?, ca apoi, sa-si incropeasca "diplome de revolutionari !!!, impotriva cui ?, a unor militieni care erau la "postul lor fara a reactiona in vre-un fel ..., cati din astia sunt printre cei care se dau "rotunzi" ...?, cine stie dar,. revolutionari au fost in adevaratul sens al cuvantului sute de mi ..., atunci nu au iesti in strada cateva sute sau mi, ci ... sute de mi de oameni ...

Unknown spunea...

Despre d-l. Gadina ca si-a vandut toate terenurile luate ca revolutionar, 3 in jud. Ilfov, DAR SPATIILE COMERCIALE, inclusiv cel din Calea Dorobanti 56, care timp de ~ 20 de ani nu a achuitat nici 1 leu catre DAFI, dar blocul din str. Grivitei 60 S+P+1E, ocupat de fam. Gadina in loc de sediu (spatiu de >400 mp construiti, dar cel din Academiei inchiriat, etc.., toate luate pe gratis ca revolutionar ???