miercuri, 3 iulie 2013

Presedintele, arestat de Armata

Egiptenii nu doresc islamizarea statului lor. Presedintele ales, reprezentant al cunoscutei mișcări islamice Frații Musulmani, a fost arestat de Armată. Un milion de egipteni sunt în stradă.
Armata, care și ea se opune introducerii Coranului în organizarea statului egiptean, nu are decît soluția unei lovituri de stat.Va reuși să evite un război civil, cunoscut fiind  fundamentalismul islamist al multor activiști ai Fraților Musulmani?

 "Juram in fata lui Dumnezeu ca ne vom sacrifica sangele pentru Egipt si poporul sau, impotriva tuturor teroristilor, extremistilor si ignorantilor", au spus militarii, intr-un juramant condus de generalul Abdel Fattah al-Sissi,

6 comments:

maiag spunea...

aia armata nene,nu a noastra care este sluga alesilor.

Lupus spunea...

Ce mai regretă G-ral Victor Stanculescu pe la Jilava că în 89 a predat puterea civililor... după numai cîteva ore de la arestarea lui Ceaușescu!
Să vedem ce face generalul Sissi în Egipt!

tigri2 spunea...

Da,daaaaaaaaa !

maiag spunea...

Da+stanculescu a luat o deciyie grabita si eronata,trebuia sa pastreye puterea pina se facea constitutia si alegereli libere,Romania era in alta poyitie acum,mult mai buna,nu apareau impostorii peste noaptemgen voiculescu si altii ,nu dam nume ca se supara

Anonim spunea...

@plano
In sfarsit un titlu bine ales, imi place la nebunie.
Din pacate Romania nu e ca Egiptul.

CEZAR spunea...

@?Molusca flasca- Cred ca trebuia sa zici ..,,din FERICIRE Ro nu-i Egipt!!??