duminică, 28 iulie 2013

Iuliana Bendeac, procuroarea care a pus antena 3 sub urmarire penala, suspectata de colaborare cu Securitatea

Lucrurile încep să se lege! Procurorii care răspund la comenzile politice ale regimului mafiot băsescian sunt șantajabili.
Procuroarea Iuliana Bendeac, cea care a început urmărirea penală împotriva televiziuni puse la zid de președintele demis de români cu 88%, cea care  îi cere lui Ciuvică să dezvăluie de unde are contractul RDS- Mitică Dragomir, este amică a procuroarei Haineală, președinta CSM, încă de pe vremea în care ambele lucrau la Bacău.
Sorin Ilieșiu a cerut în 2010 verificarea procuroarei sub bănuiala că ar fi fost colaboratoare a securității.
CNSAS a răspuns că n-a găsit documente.


12 comments:

acuvio spunea...

Antena 3 e aici?

maiag spunea...

ete ca nu au gasit o
daca s ar da publicitatii dosarele cistilor,jumatate dintre noi ar fii scuipati,trebuie sa recunoastem ca ne am cam pirit intre noi fie la ci,fie la partid,asa ca taceti,eu stiam jumatate din sifonarii cistilor de pe unde am lucrat,asa ca ciocu mic.

gheo spunea...

Ce tampenie, si ... ce "amnezie generala" !!!, pai, circa 50 - 70 % dintre "noi romanii", am "declinat cu mandrie patriotica expresii de genul ... tovarasi, cutare nu a dovedit spirit patriotic in intelegea documentelor de partid, nu si-a indeplinit sarcinile de partid ..., nu a inteles spiritul materialist dialectic ... si alte tampenii, "ce tampenie ... sa spui ca, "o procuroare ar fi ... colaborat cu ... cand, toti am colaborat "infocati si cu mandrie patriotica cu ..., dar, stim bine sa acuzam sau poate doar "unii", cand sunt atinse anumite "coarde corupte si bine implementate in, mai degraba distrugerea si anihilarea institutiilor statului (atrofierea lor cand vine vorba doar de anumite interese si smenari si smenarii) decat inspre binele ei si aplicarea legilor!, si doar atunci cand se simt "cu musca pe caciula", tipa ca din "gura de sarpe", ceea ce de fapt si sunt pentru "noi" !!!, iar noi, ca o masa inerta de prosti ... se pare ca "punem botul" la toate minciunile promovate foarte abrupt, de "snapanii care ne fura si ne mint", fara sa dovedim capacitatea de a discerne din toate "troglodeniile" aruncate, cat si care este adevarul.

Robert Horvath spunea...

ATENTIUNE ROMANIA !
JURNALISTUL ROBERT HORVATH ESTE GATA SA PREDEA
AUTORITATILOR ROMANE PROBELE CRIMEI DAN VOICULESCU
UCIDERA LUI MARIN CEAUSESCU LA VIENA !
AFLAT INTR-O SCURTA VIZITA IN ROMANIA IMPREUNA CU SOTIA
SA , EL PREDA O SCRISOARE CONFIDENTIALA
DOMNULUI Mr. Duane C. Butcher, the current Deputy Chief of Mission,
DEASEMENEA VERSIUNEA COMPLETA NEEDITATA A FILMULUI
IN GURA LUPILOR (In The Mouth of Wolves)
https://vimeo.com/68411388

CEZAR spunea...

29 iulie-- POPORUL A DECIS - BASESCU a fost DEMIS!!...restul sunt vorbe si multa mizerie , pentru un popor care se lasa calcat in picioare asa usor!!!

Robert Horvath spunea...

PRIMUL MINISTRU AL ROMANIEI INTRODUS IN DOSARUL
HAYSSAM ! CRIMA , SPALARE DE BANI SI LEGATURI
CU HAYSSAM SI VICTOR BOUT !

Teroristul Haissam se afla in puscarie in Romania iar partenerul sau Victor Bout cel mai mare contrabandist de arme din istorie a-si ispaseste pedeapsa de
25 de ani intr-o inchisoare americana. Ei sunt cu catuse la mana dar banii circula
liber alimentand organizatiile teroriste. Sume colosale sunt depozitate in SUA prin intermediul mafiei guvernamentale romane avand sprijinul logistic si umbrela
serviciilor secrete romanesti.
Locul preferat de plasare banilor este Chicago orasul lui Al Capone. Gangsterii tineri cu nume romanesti cumpara zgarie nori fara numar.
Pe langa banii personali ai mafiei PSD ( partidul de guvernamant ) si al fostului
prim ministru Nastase aproape un miliard de dolari apartin lui Hayssan. Iar un sfert din actiuni lui Victor Bout.
Este un caz unic in care un terorist sa fie condamnat pentru 20 de ani si banii sai sa nu fie preluati de statul care al condamna.
Varful de lance al afacerii este un anume Tarau baiatul perfectului de Bihor ( o regiune din Transilvania aproape de granita cu Ungaria ). El conduce retea multinationala de contrabanda, prin care s-au spalat sume imense de bani negri, proveniti din operatiuni suspecte, inclusiv din trafic de droguri, sustine Alexandru Lele cel care s-a ocupat de caz. Asupra acestui caz s-a concentrat ancheta Haysan
de catre agentii americani. Ancheta franceza concentrandu-se asupra legaturii acestuia cu serviciul sirian si organizatiile teroriste.
Adrian Tărău, fiul ex-prefectului PSD de Bihor, a fost acuzat şi arestat pe 20 aprilie 2001, într-o vineri, pentru operaţiunea de contrabandă cu produse petroliere şi spălare de bani. După două zile de la arestare, Adrian Tărău a fost eliberat în urma intervenţiei lui Adrian Năstase. Tărău şi-a dezvoltat afaceri profitabile în SUA cu banii scoşi din România. Prima clădire cumpărată de Adrian Tărău se află pe strada Devon, nr.500, din localitatea Burr Ridge, una din suburbiile cele mai luxoase ale oraşului Chicago. Preţul plătit de Tărău pentru imobilul compus din 400 de metri pătraţi locuibili şi peste 6.000 de metri pătraţi de teren a fost de 730.000 USD. La un an dupa uciderea procurorui Panait care refuza arestarea lui Lele actualul prim ministru devine seful organizatiei criminale. La ora actual organizatia controleaza 27 de cladiri in SUA. Alexandru Lele, procurorul care l-a arestat pe Adrian Tărău în anul 2001, a declarat autoritatilor americane că, potrivit cercetărilor sale, fiul ex-prefectului a scos din ţară 110 milioane USD prin diverse transferuri bancare. In curand procurorul Lele va fi invitat in SUA pentru a da declaratii sub juramant in fata procurorilor americani. Hayssan a fost trimes in Romania pentru a vorbi si a pune sub acuzarea o mare parte a clasei politice mafiote. Daca romanii nu vor sau nu pot sa faca curatenie in tara lor….o vor face altii.
Kiyoko Horvath corespondenta speciala pentru
Nipon Press.

maiag spunea...

cezare-demisu vad ca azi sarbatoreste demiterea prin munca,felix si dragnea dau cu subsemnmnatul,deci cine aprinde luminarea la capul mortului?sac,sic,becalii a comandat sampabnioe si brinza grasa pt noii colegi

maiag spunea...

motanelului i a cazut ochilu de frica,hahahaha,sa vad daca kakarau latra la luna,pontacu se abtine?tare sunt curios,base cinta si usl danseaza la dna,hopa,hopa,cinta base,joaca,,,,usl oare prostu cine e?

Lupus spunea...

@maiag
Pînă iese Becali este timp să-i primească cu brînză și ceapă pe Băse, Videanu, Udrea și toată gașca mafiotă care a căpușat economia țării.
Nu toți procurorii sunt șantajabili.

maiag spunea...

LUPUS,stai linistit,voiculescu e deja cu un picior inauntru si Dragnea intra pina cind pleaca base de la cotro,oricum nu au ce sa i faca lui base dupa ce pleaca de la cotroceni,are gagiu masina,vila cu piscina si paza,basca salariu de domn presedinte,i l doare in basca,de suspendat nu au astea tupeu sa mai incerce, s ar face urit de kakarau,la ora actuala ponta are o problema cu cfr,sigur se ajunge la curtea constitutionala si o ia on brtae in mid cert

maiag spunea...

Ceazare lozincarule,tu nu ai turnat la CI niciodata?jura tu ,nesimtitule

Anonim spunea...

Ce surpriza, nici nu ma gandeam ca-s securisti, bine ca ne luminasi bai vere!