joi, 25 iulie 2013

Exercitiu de solidaritate cu Antena 3


In urmă cu un an, fostul președinte Băsescu le cerea public românilor să facă un exercițiu; să nu se mai uite timp de o săptămînă la A3. Efectul a fost contrar. Retingul postului a crescut și românii s-au pronunțat covîrșitor,  cca 90%, la referendum, pentru demiterea anticonstituționalului.
Antena 3 a devenit o puternică voce antibăsesciană.
Aversiunea regimului Băsescu față de presa critică la adresa abuzurilor instituțiilor controlate de Cotroceni a ieșit în evidență atunci cînd, într-un document al Consiliului Suprem de Apărare a Tării, presa era definită ca un risc de siguranță națională.
CSM, una din cele mai obediente instituții ale statului, a asmuțit Inspecția judiciară împotriva presei care își permite să critice abuzurile instituțiilor care concură la înfăptuirea actului de justiție și  a admis trei cereri de apărare a demnității unor magistrați criticați de Antena 3.
Făcătura de șantaj impotriva lui Sorin Alexandrescu a fost respinsă de două ori de judecător, în final fiind admisă pe o înregistrare cu comportament disimulat al denunțătorului de la RCS. 
Procurorii lui Kovesi au fost grav răniți în ambîțul lor băsist, cînd judecătorul l-a pus în libertate pe directorul A1. Au extins cercetările penale la persoanele juridice Antena Grup  și, începînd de astăzi, la A 3, cu mult zgomot, prin invitarea lui Gâdea și a lui Mugur Ciuvică la sediul DNA.
Scopul acțiunilor băsiste este închiderea postului de televiziune.
Nu contează că a implicat DNA într-un conflict comercial între Intact și RDS-RCS.
Dacă Băsescu își închipuie că va scăpa de A3, așa cum a scăpat de Zero Tv, se înșeală. 
Reacția telespectaorilor celui mai urmărit program de știri va fi înzecită în comparație cu răspunsul primit de Băse, cînd a încercat să-l umilească pe medicul  Arafat.

15 comments:

Anonim spunea...

Ceasul ticaie pentru basisti, si ca orice jigodie lasa si fara caracter, marinarul intra in panica si incearca sa se razbune pe ultima suta de metri.
Are exemplul luminos al inaintasilor, Hitler si colegii nazisti.
Madam Merkele, in prezent, este de asemenea o nazista adevarata, descendenta a pertidului condus de Hitler.

gheo spunea...

Nu prea e asa, de fapt, este un razboi "al lor", din care "noi" suntem perdantii, "indiferenta, inconstienta, prostie sau ... cu intentie", in momente in care, apare o "scanteie de speranta", clasa politica - indiferent care si cine pentru ca toti sunt o apa si-un pamant - incepe declaratiile demolatoare, zilele trecute, isarescu tocmai spunea ca avem pentru prima data dupa nu stiu cat timp, o crestere a exporturile mai mare decat importurile - un lucru bun, bun pentru a tempera ""euro-ul" asta care macina banul romanului platitor de taxe, facturi, rate ... etc si nu numai, ii "macina si sufletul romanului", astazi, intra in scena ca dupa un scenariu "foarte bine regizat" de - mai degraba dusmanii romanului", declaratii razboinice naucitoare "pe spatele nostru", bombele politice care, nu fac decat sa "darame sperantele romanului", declaratii nenorocite care nu fac altceva decat sa "ridice din nou "euro-ul" asta nenorocit care ... nenoroceste si speranta romanului, linistea la care spera si care probabil va ramane o "himera". Clasa politica impreuna cu acolitii sai, bine platita si din "banul nostru, banul public" dar "mai ales foarte gras din ciordeala" tot pe spatele nostru, este de o nepasare criminala fata de interesele celor pe care ii reprezinta, "o fi de vina basescu, ponta ... etc ???, ... "toti sunt o apa si-un pamant", iar noi, o natie care priveste prostita la un razboi care nu este al ei dar, care suporta, te miri cu cata nepasare si indiferenta de parca la ar fi "la cinema si nu in fata propriului destin" !.

Lupus spunea...

@gheo
Prea multe lamentări!
Cei reprezentați sunt de o pasivitate înspăimîntătoare. Nu sunt în stare să se bată pentru propriile drepturi, ce să mai vorbim de drepturile altora.
Ca politician nici nu merită să îți pui pielea la tăbăceală pentru o asemenea inconștientă colectivă.
România nu mai are societate civilă.

maiag spunea...

corect,fiecare cu traista lui,restul interese egoiste si de familie

Matilda spunea...

Într-o ţară cu adevărat democrată, nici o instituţie a statului, de la preşedinte pînă la ultimul om de pe stradă, nu ar îndrăzni să gîndească măcar că presei libere i se poate pune botniţă !
Încă o dovadă că nu trăim într-o ţară democrată, ci în statul de DREPŢI băsist !

maiag spunea...

nu e niciobotnitza,de aia a felix face ce vrea pe antenele lui,

Anonim spunea...


" Decat "santajist,mai bine "basist"- rusineee!,domnule ziarist

Lupus spunea...

@anonim
băsist=șantajist

Mihai spunea...

@ Lupus
”România nu mai are societate civilă.”

Poate te aude Dogaru de ”Forta a Treia” si face spume...

Anonim spunea...

Lupus P
Si eu cred ca "basist"="santajist",dar domn colonel ziarist a dat o alta conotatie afirmatiei sale.Inca odata:sa-i fie rusine.Doresc ca presa sa fie impartiala in aceasta tara,cum ar trebui sa fie si Presedintia,dealtfel.

maiag spunea...

cine e acel domn colonel ziarist-nenea daogaru?ala era propagandist comunist in fitzyuica pe care ne obliga sa o cumparam prin abonament lunar,era un betzivan si fripturist,primul lucru cind intra in unitate militara era popota unde petrecea majoritatea timpului,

Anonim spunea...

maiag
Acel colonel ziarist este domnul Turcescu.Afirmatia a facut-o la B1 Tv .

maiag spunea...

putini yiaristi de talia lui

Anonim spunea...

maiag,
Eu cedez.Cel mai "destept" continua.Concluzia....sa o traga ci vrea.O zi buna!

maiag spunea...

e cazul domnule Anonim,noi am avut cariere total diferite,eu ofiter,tu militar angajat pe baza de contract,ne supunem legilor diferite si le intelegem si diferit,