joi, 6 iunie 2013

Bendei Ioan- RCS-RDS- si contralovitura de stat a coabitării: judecatorii au restabilit statul de drept

Ioan Bendei, foto hotnews
Suspendarea președintelui Băsescu  și demiterea sa de către 7,5 milioane de români  a fost calificată de actualul guvernator și de propaganda sa ca acțiuni care se însumează unei lovituri de stat.
După alegerile parlamentare și semnarea protocolului de coabitare dintre Băsescu și Ponta referirile la lovitura de stat deveniseră subiect de anecdotică.
Iată că instituțiile de stat subalterne fostului președinte nu uită umilința de anul trecut și, neputînd să probeze lovitura de stat, înscenează infracțiuni de drept comun reprezentanților unei instituții de media împotriva căreia Băsescu a vituperat de atîtea ori.
Omul folosit de DNA pentru înscenarea unui santaj a jucat foarte prost rolul.Stenograma folosită de DNA ca probă, distribuită ilegal către oficiosul Evz,  demonstrează că Bendei Ioan de la RCS simulează starea de teamă  pe care i-ar fi indus-o  Sorin Alexandrescu, element constitutiv foarte important în aprecierea infracțiunii de șantaj.
Nu mă îndoiesc că în recurs, cei trei judecători vor constata că nu este o legătură de cauzalitate între acțiunea lui S.A și frica simulată de I.B și că între cei doi s-au purtat niște banale negocieri comerciale.
Ponta riscă să fie asociat cu abuzurile regimului Băsescu dacă nu folosește mijloacele legale și constituționale pentru a tempera zelul  de subalterni băsiști al unor procurori.
Electoratul USL va avea deziluzia să constate  că doar Ponta coabitează cu Băsescu și că ambii au declanșat o "contralovitură de stat".
 
UPDATE, 06 06 2013
 
Tribunalul București l-a pus în libertate pe Sorin Alexandrescu. El va fi cercetat în stare de libertate.

10 comments:

CEZAR spunea...

Deziluzia se instaleaza tot mai pregnant !
Liberalii isi aduc si ei aportul...
prin scoaterea in fata a unor penali ! PACAT!!!

gheo spunea...

Astea sunt "dansuri exotice" pentru a capta atentia prostilor, dar, orice prost din tara asta iti poate exemplifica, din orice colt al tarii, si pe plan local si "general", cine, ce si cate mijmasuri a facut, "spaga a fost distribuita strategic pentru a inchide eventuale gauri care ar genera probleme", dovedirea lor, ei aici e o problema, cand "toti sunt implicati, sau aproape toti", cum naiba sa produci dovezi care sunt... "bine acoperite, mascate" si cei mai grav, "pastrate" nu pentru un act de justitie ci ... pentru "vendete, polite, razbunari politice", ramane ca, doar cei care, la un moment dat sau untrun fel sau altul, se "pierd de turma smagarilor" si ... asta, ca si acum, "produc putin circ ambulant pentru prosti", desigur pentru cei care cad in capcana asta !, in rest, in spatele acestor spectacole ridicole de "circ ammbulant pentru plebe", se desfasoara in continuare ... tot soiul de aranjamente care mai de care mai murdare si pagubitoare pentru "natia romana", faca ca cineva sa poate impiedica asta din moment ce, "toate parghiile sunt in "mana lor" !!!.

CEZAR spunea...





Marius Oprea, 48 de ani, membru PNL de aproape 20 de ani, a câştigat recent un proces împotriva colegului său de partid Mircea Moloţ, preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, pe care l-a acuzat că este informator al Securităţii. Oprea a dovedit în ....

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Robert Horvath spunea...

PACEPA : “IN ROMANIA SERVICIILE FAC TOATE JOCURILE !”

DECLARATIE BOMBA. MIHAI PACEPA : DAN VOICULESCU VA FI LICHIDAT IN CURAND. NU ARE NICI O SANSA DE SCAPARE !
Fragment din interviu:

R.H . Revin la Dan Voiculescu.. La Romania TV am declarat ca acesta nu va fi pedepsit niciodata in Romania.
http://www.rtv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert-horvarth_74706.html
Tocmai de aceia l-am introdus in perimetrul legii americane. Banii CIA trimisi pentru armele rusesti, ultima tehnologie , datorita revolutiei nu au mai ajuns la Ceausescu. Prin lichidarea lui Marin Ceausescu banii au intrat in buzunarul lui Voiculescu. Nu am facut un secret ca l-am denuntal la FBI.

MIHAI PACEPA : DAN VOICULESCU VA FI ARESTAT SI LICHIDAT IN INCHISOARE.
SE REALIZEAZA PERICOLUL CA ACESTA SA AJUNGA IN MANA AMERICANILOR.
STIE PREA MULTE. ACEASTA ESTE OPINIA MEA SI A SPECIALISTILOR CU CARE M-AM
COSULTAT. SUNT SI ALTE VARIANTE…. DAR ORICUM SOARTA LUI ESTE PECETLUITA .

CONVORBIRE TELEFONICA CU MIHAI PACEPA.

In cursul serii de ieri am avut o scurta convorbire telefonica cu Mihai Pacepa…

R.H. Urmariti evenimentele din Romania. Va mentineti pronosticul?

Pacepa : Licjhidarea fizica a celor ce stiu prea mult este o veche traditie . Dupa cum

am aratat sub fatada democratie serviciile conduc si astazi totul…..doar metodele sau schimbat.

Voiculescu va fi arestat datorita presiunii occidentale. Insasi faptul ca ai vorbit la Romania TV ( 10 Martie – Simona Gheorghe …nota RH) din New York, arata ca jocurile sunt facute. S-a dat semnalul…….

Ponta nu are loc de intors. Ambasada i-a spus-o in fata….probabil si europenii.

……Toti care au stat in spatele celui mai mare furt din istorie si beneficiaza de el, au intrat in panica. Ei vor incerca sa-l lichideze pe Voiculescu pana nu se prabuseste …….sandramaua. El stie prea multe si are in consecinta pe mai toti in buzunar.

Unul din obiective a puciului rusesc condus de Brucan si Iliescu a fost preluara banilor depusi de Ceausescu. Desvaluirile pe care le faci dumneata pe blogul personal …..sunt urmarite cu atentie. Faptul ca l-ai asezat pe Voiculescu in perimetrul legii americane…..schimba lucrurile. ………Voiculescu trebuie lichidat cat se poate de repede intr-un fel sau altul ,inainte de ajunge pe mana americanilor . Probabil se va alege o metoda clasica. Disparitia persoanei incomode.

Arestare si lichidare. ….

R.H. Scuzati ca v-am deranjat atat de tarziu. Va multumesc . Sa auzim de bine.

Yorick spunea...

De cativa ani buni de zile, mai precis in "epoca" basista,bravii nostri procurori dintre care multi scoliti pe la facultati de drept de renume indoielnic adica particulare probeaza faptele unor invinuiti numai prin stenogramele unor ascultari ambientale ori ale unor convorbiri telefonice.In acest joc al incompetentei profesionale in care meritul nu-l au ei ci cei ce manuiesc aparatura si al impotentei de a administra si alte mijloace de proba s-au lasat taratzi si judecatorii.In cazulacestora din urma vina este mult mai mare dar asta este o alta discutie.Revenind la procurori,numiti de unii in mod nefericit si parchetari,cred ca ar trebui sa ii intrebe pe colegii lor mai in varsta daca este oare adevarat(!) ca pot fi administrate si alte mijloace de proba(martori,documente gasite la perchezitii, confruntari etc)si sa ii intrebe respectuos cum Doamne iarta-ma se descurcau pe vremea cand stenogramele nu erau la moda.Personal cred ca acesti procurori nu isi merita salariulnici pe jumatate pentru simplul fapt ca introduc in dosar cateva file cu stenograme,incep urmarirea penal,audiaza pe juma' de formular de invinuit "crminalul" dupa care dau copy-paste pe un RTUP vechi schimband doar datele de stare civila. Zau ca ii invidiez ! Pentru salariu binenteles !

adrian spunea...

Suspendarea președintelui Băsescu și demiterea sa de către 7,5 milioane de români a fost calificată de actualul guvernator și de propaganda sa ca acțiuni care se însumează unei lovituri de stat.
Cine este presedintele Basescu se stie. Dar cand a fost demis si de cine nu am aflat inca.
Cine este actualul guvernator iar nu se stie (in Romania avem guvernatorul Bancii Nationale si probabil al Deltei Dunarii).
Iată că instituțiile de stat subalterne fostului președinte.... - in Romania exista 3 fosti presedinti, ceausescu, iliescu si constantinescu, despre care este vorba??
In afara faptului ca esti una din trompetele lui dan voiculescu, ai si vreo idee personala originala dar mai ales inteligenta???

Lupus spunea...

Adrian
E bine dacă un băsist stie ce se spune la Antene!
Numai că în acest articol s-a anticipat punerea în libertate a omului Antenelor.
Asta te frige pe d-ta la fic1țel!

tigri2 spunea...

...astia n-au nici creier,nici inima, nici"ficatzel",au doar PORTOFEL!

CEZAR spunea...

..din piele de ..ula! Cand il freaca se face geamantan sa-i intre pensia pe L-164!!