vineri, 28 iunie 2013

Inspectia judiciara, un fel de CNA, urmaș al justiției staliniste: dai in mine, dai în fabrici și uzine .

Consiliul Superior al Magistraturii s-a umplut de ridicol prin comunicatul publicat ieri. Se războiește cu emisiunile Antenei 3 în aceiași termeni  pe care-i folosește, de ceva vreme, postul de televiziune rival, RTV.
Inspecția judiciară, organism creat tocmai pentru a controla activitatea profesională a procurorilor și judecătorilor, a fost asmuțită de CSM să investigheze un organ de presă, chipurile pentru a apăra cariera profesională a tuturor judecătorilor și procurorilor, deși televiziunile Trustului Intact i-au criticat doar pe procurorii care l-au săltat abuziv pe Sorin Alexandrescu, l-au reținut, l-au prezentat instanței  cu propuneri de arestare preventivă și i-au aruncat interceptările telefonice în oficioasele băsiste. Cum era să scape presa gafa procurorilor DNA, care s-au făcut de băcănie publicînd pe propriul site un comunicat despre reținerea directorului Antenei 1, datat cu 2 zile mai devreme.  De asemenea, a fost ridiculizată, nu numai de Antena 3, judecătoarea Zamfir Elena care n-a fost în stare să redacteze o sentință originală, dînd copy-paste de pe o sentiță anterioară.
Inspectorii judiciari i-au pupat poalele procuroarei Hăineală și s-au pus pe treabă. Au ascultat înregistrările emisiunilor A3, înregistrările sunt pe site-ul postului, si le-au interpretat în cel mai hazliu precedent creat de justiția anilor 50: dai în mine, dai în fabrici și uzine.Cu greu poți să mai găsești în practica judiciară asemenea interpretări forțate, scoase din condei, door, doar să rezulte intenția ziariștilor de a denigra întreg poporul magistrat, ca în comunicatul CSM. In dosarele politice, judecate în anii 50, anchetatorii mai foloseau asemenea clișee generalizante,  pentru a-i acuza pe inculpați că sunt dușmanii poporului muncitor.
Astora nu le-o fi rușine! Au impresia că se adresează  unor africani sau asiatici? Nu gîndesc că  aceeași cititori ai comunicatului  pot fi și telespectatori ai emisiunilor încriminate.
Nu zic nimic inspectorii judiciari de stenogeramele din presă. Pentru o aparentă corectitudine a investigației puteau s-o atenționeze pe judecătoarea de serviciu, Zamfir, că, în cazul său, copy-paste nu înseamnă plagiat ci lipsă de pregătire juridică, dovadă că sentința sa a fost infirmată de Tribunal.
Ministrul Justiției ce o avea de spus despre acesti jalnici inspectori procurori și judecători; ei compromit Justiția, nu ziariștii care-i critică.
 
Cititi aici comunicatul CSM privind verificarile din cazul Sorin Alexandrescu

20 comments:

Unknown spunea...

Acest articol apartine vreunui USL-nist otravit de raspopitul Gadea si care este multumit de felul cum A3 ataca statul de drept la comanda lui Felix. Asa popor ...asa conducatori, care au votat pe Felix cu 80% sa intre in Senat si mai apoi sa demisioneze sa fuga de justitie. Rusine!!!!!!

Lupus spunea...

@Lazăr
Voiculescu nu este conducător în țara asta în care statul de drept a fost făcut țăndări de gașca lui Băse...
Voiculescu conduce un trust privat de presă, nu un stat. Nu te obligă nimeni să te uiți la televiziunile lui.
Băse, adus la putere prin vot de oameni mediocri, rătăciți în democrație... printre care te numeri și d-ta.
La așa votanți... așa președinte de țără.
Rușine... că mai îndrăzniți să scoateți capul!

maiag spunea...

LUPUS,e clar,esti inrait si faci propaganda kakarista,daca au singe n coiae de ce amina votarea constitutieie pt la anu?
daca vor binele populimii de ce nu se prezinta la referendum constitutia cu acest prag?inseamna ca stiu sigur ca populimea nu le aproba aberatiile,stiu exact ca fac magrii,deci populimea nu e proasta.

Flit spunea...

@Lupuș P
Tinere, ia o varianta adevarata, folosita in show bis:

Corect este :
"Dai in mine , dai in tine , dai infabrici si uzine
Dai in scoli , laboratoare , dai in clasa muncitoare
Asta-i bine ? Nu e bine."

Se poate tov. Lupus?!

Anonim spunea...

aloooo!!!aloooo!!! Va rugam URGENT un monument pt d-nul Voiculescu SALVATORUL NATIUNII:):)Ne scapa de justitia asta "nenorocita" si va pune justitia lui proprie si personala
@lupus
plateste bine voiculescu? te plateste bine?...

Anonim spunea...

voiculescu are si ministru la agricultura;este?
ministrul are datorii la varan 320.000 de euro.La randul lui varanul are un proces cu ghici cine?.....taman cu ministerul agriculturii
saracu varan !! e doar "un simplu" detinator de trust de presa.....saracu voiculescu,aproape ca ii plang de mila lu' Felix informatoru' dar tu lupus de ce te murdaresti in halul asta?chiar iti trebuie bani obtinuti indiferent cum??
Ramai cu bine si cu osanalele ridicate lu' voiculescu

Anonim spunea...

oare felix mai e senator sau in fiecare luna se alege si apoi demisioneaza si iar se alege pt a tot muta dosarele de la un tribunal la altul......

Anonim spunea...

@lupus
si nici macar nu faci propaganda kkarista(tot ar fi mai ok) faci cea mai imputita propaganda posibila.aia a lu' voiculescu

maiag spunea...

LUPUS,te ai facut de kakarau vere

Flit spunea...

@mafiotu' poliglotu'
@maiag fara fainoshag

Vai de caputurile voastre!

Flit spunea...

@Lupuș P
,,La așa votanți... așa președinte de țără.
Rușine... că mai îndrăzniți să scoateți capul! ''

Sa scoata ,,capu la dreapta'', ori sa scoata capuletele indiferent cum?

Unknown spunea...

@Lupuș P N-am stiut ca trebuie sa votez cum vrei d-ta , daca eu sunt ratacit in democratie ca multe milioane de oameni din tara asta, sa-mi spui la urmatoarele alegeri cum sa votez ca sa intram si noi in randul lumii daca asa e democratia. Dar cu o conditie, sa-mi dai si mie macar 1% din cat te plateste Felix sa ma fac si eu milionar ca d-ta.

Lupus spunea...

@macaci
Voi chiar considerați că este normal ca inspectia judiciară să fie amestecată în jocurile politice în favoarea celui care a incitat românii să nu mai urmărească un post de televiziune?
Dacă ați fi ființe gînditoare ați fi renunțat la clișeele despre Felix-Kakarău, aceleași stupizenii ca despre Mosvcova, în contextul conflictului liberalo-conservator.
Eu cîștig cîte ceva,dar nu de la Felix, ci din dependența unora dintre voi de acest blog, ca să-l citez pe @tigri2.

Anonim spunea...

@lupus
esti dus cu capu'!
lacomia si nevoia de putere ti-au luat mintile

Lupus spunea...

Bagă banu', bagă banu', @Corleone!

maiag spunea...

LUPUS,nu ai rezistat pina la capat si ai devenit violent pe fatza,esti un kakarist infantil,oricum se schimba paleta,daca nu se voteaza constitutia anul asta la anu kakarau nu are sanse,psd va pune candidat propiu si adio kakareala
,exact ca MIHAELA dragostea mea

Lupus spunea...

maiag
Eu nu fac un secret din convingerile mele social-democrate. Simpatizez doar cu liberalii care sunt corecți față de construcția politică antiportocalie.
Nu sunt ipocrit ca tine; doar latri la useliști, dar nu recunoști că esți un biet portocalist-căcăniu.

maiag spunea...

nene lupus,eu nu fac pulitica si nicinu simpatizez cu vreunul,dar analizez oamenii si deciziile lor indiferent de ce culoare sunt ei.pe ponta cind are deptate i l aplaud,cind face gafe injur,la fel base si altii.Kakarau altau este pprostul oliticii,el strica atmosfera liberarilor,are tendinte dictatoriale,prost cit netul de mare si infatuat,cum sa votez nene cu el?cu oricare altul,are in jurul lui o gasca de derbedei penali supusi si cu interese de familie,nu cred ca ai tupeul sa ceri explicatii ca presa vuieste,mai nou ce zici de menestru puscariabil.fenechiu a dat numai afaceri de familie.care sunt oamenii de valoare ai pnl?numeste 2-3 si ma fac liberal.

Robert Horvath spunea...

@ LUPUS
JUSTITIA VA VENI DIN ALTA PARTE.....
dela Robert si Peter

@ Stoenescu Lazar
Jos palaria. Dar nu-ti fa probleme. Lupus nu e prost
doar face pe prostu....



UN PRIM MINISTRU CRIMINAL SI SMECHER
SAU CU CE VOICULESCU AL SANTAJEAZA PE PONTA !


UN PRIM MINISTRU CRIMINAL SI SMECHER
SAU CU CE VOICULESCU AL SANTAJEAZA PE PONTA !
Ponta s-a dus in Germania promitind capul motanului cangrenat al democratiei
romanesti. Se considera ca arestarea directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, este parte a unui scenariu de lichidare a lui Dan Voiculesu.
Abia intors lucrurile au intrat in normal. Varanul este liber. Liber sa santajeze.
Fiecare politician are un dosar creiat de serviciul de investigatie Intact,
Iar dosarul lui Ponta primul ministru este mare si contine o crima.
Acest dosar asigura libertatea lui Dan Voiculescu.
Dar nu pentru mult timp. Ziaristul Von Karl-Peter Schwarz dela “Frankfurter Allgemeine Zeitung” a preluat cazul crimei Ponta de la jurnalista Ela Simona Fica, care l-a cunoscut personal pe procurorul Cristian Panait si care a investigat acest caz. Ziaristul german s-a intalnit la New York cu ziaristul
american Robert Horvath si sotia sa Kiypko un cunoscut fotograf japonez.
De aici vine sfarsitul. Anchetele lor au devenit….una.
Nu va trce mult timp si cazul crimei Ponta va intra in atentia mediei americane.
PROBA FINALA A CAZULUI CRIMINAL PONTA :
INREGISTRARILE TELEFONICE
Punctul tare a dosarului de santaj Voiculescu sunt inregistrile telefonice
a lui Ponta. Insasi ele pot trimite pe Victor Ponta la puscarie pana la sfarsitul vietii. El au intrat si in posesia jurnalistilor sus amintiti.
Este evident ca Ponta nu banuia ca este inregistrat si primea instructiuni de la
clanul Nastase ( fost prim ministru al Romaniei ).
Sunt 23 de convorbiri inregistrate….va asigur ca ajunge una.
Kiyoko Horvath
for Nipon Press -Europe

Anonim spunea...

Monser, aici le zici bine!
Doar ca mi-e greu sa cred ca nu sunt doar vorbe goale.
E bine ca ai inceput sa te vopsesti, dar pentru mine tot basist ramai.