vineri, 31 mai 2013

Echipele din Divizia I dau faliment in timp ce Mitica primeste parandaraturi de la cei care televizeaza meciurile

Contractul de asociere dintre RCS-RDS și o firmă a lui Mitică Dragomir, în valoare de 1.7 milioane euro, încheiat chiar în anul în care firma de cablu a cîștigat licitația de transmisie TV a meciurilor din Divizia I, ar trebui să pună pe jar cluburile din prima divizie pentru a-l ejecta din funcția de președinte al LPF pe oracolul din Bălcești.
Cel puțin atît să suporte acest detestabil personaj dacă din partea organelor de cercetare penală sunt slabe speranțe să-l trimită în instanță.
Reacția DNA+SRI la dezvăluirile Sorin Alexandrescu-Mugur Ciuvică despre comportamentul incorect în piață al operatorului de cablu este explicabilă. Nu trebuie pierdut din vedere că RCS-RDS intră în casele a peste 60% dintre românii abonați la telefonia  fixă. Dacă îți este util, un asemenea operator trebuie apărat, nu?
Reținerea directorului Antena I este primul avertisment pe care sefa DNA și SRI îl transmit celor care au sprijinit așa-zisa lovitură de stat  de anul trecut împotriva lui Băsescu.
Vrea guvernarea Ponta-Băsescu să declanșeze un nou val de proteste de genul SMURD-Arafat? 
 
Contractul RCS- Mitică aici

6 comments:

CEZAR spunea...

Doar Jiji il mai intrce pe asta in parsivenie!!

Unknown spunea...

@cezar
No, nimeni nu il intrece. Securist tocit ! Ce mai, toti o apa si-un butoi ! De rahat !!!

Robert Horvath spunea...

@ Desi esti relativ inteligent faci pe prostul.
Miza este Voiculescu pe care amicul nostru comun Ponta al arunca la gunoi . Mai precis la puscarie.
Corabia se afunda. Ciutacu a plecat la timp....

ATENTIUNE !
Urmareste minut cu minut firul unei crime odioase....sau
cum Dan Voiculescu i-a pus personal streangul de gat lui Marin Ceausescu.
Ultimele ore sunt descrise de un martor ocular .


NOAPTE CRIMEI FARA PEDEAPSA
5
Marin Ceausescu a fost ucis exact la miezul noptii . L-au gasit spanzurat
la ora 8 .41 minute dimineata. Nu voi uita niciodata aceasta noapte.
Toata lumea crede ca a fost lichidat pentru a i se lua conturile . Absolut fals.
Echipa lui Dan Voiculescu la " sinucis " sa nu vorbeasca si sa se stearga urmele.
Conturile sau mai precis ...carnetul de conturi a fost obtinut prin bataie si amanintari in ziua de 27 Decembrie.
A avut o nesansa teribila. I-am anuntat pe americani care au incercat sa-l salveze. Echipa CIA venita a dat nas in nas cu echipa serviciului extern care a-si facuse treaba si era pe fuga.
Nu fac niciun secret . Echipa de 4 oameni cuprindea pe Dan Voiculescu si Melescanu actualul director al SIE. In noaptea respectiva am fost in "camera
de ascultare" singur si am inregistrat totul. Absolut totul.
Banda este acum in posesia dumneavoatra. Insist sa fie predata fara intarziere serviciului american. Repet fara intarziere. Nu pastrati nimic asupra duneavostra.........................................................................................................................
Imediat dupa revolutie s-a format din "specialistii" o organizatie FSN. Acestia l-au arestat pe Marin in apartamentul lui de la etajul 5. Seful era " administratorul "
cladirii de fapt un sef de departament ,sub acoperire.
Crima a fost organizata perfect dupa un plan minutios probabil repetat de multe ori inainte. Generalul a disparut din cladire chiar in aceaiasi noapte primind dela Dan Voiculescu o suma considerabila de dolari.
Individul a reaparut in Romania. L-am intalnit pe strada dupa 8 ani. L-a inceput s-a facut ca nu ma cunoaste. Lucreaza acum la compania lui Voiculescu alaturi de altii........


Desvaluire completa pe Robert Horvath Deva Blog
Va urma : cum s-a facut cel mai mare furt din istorie . Marin Ceausescu torturat inainte de a fi ucis de echipa lui Voculescu !

gheo spunea...

Daca ati urmarit "raspunsul atribuit lui de presa", cica "el" personal nu a semnat niciodata un "asemenea contract", deci ... "nu miroase" !, un raspuns adresat ... prostilor, oare organele de ancheta ... sunt atat de proaste si ele ?, sa inghita o asemenea "gogoasa" de la un "smenar" care, are "palmaresul" plin de tot soiul de "aranjamente, smenarii, ilegalitati, furtisaguri ... etc ?.

ION spunea...

acest Dan Voiculescu nu mai are ce cauta in vorbirea noastra , cate rautati a facut romanilor , un HOT la drumul mare , judecat si condamnat

tigri2 spunea...

@RH
Tind sa te cred,mai ales ca de cateva luni dezvalui din faptele acestui VARAN si abia acuma incepe justitia romana sa actioneze-cam ca melcul.