duminică, 12 mai 2013

Astazi, alegeri parlamentare anticipate in Bulgaria; exit-poll-uri disimulate in presa


Socialistul Stanișev
Partidul Socialist Bulgar al lui Serghei Stanişev şi GERB (centru-dreapta), al fostului premier Boiko Borisov sunt la egalitate, arată primele rezultate ale sondajelor efectuate la ieşirea de la urne, până la orele 10:00 şi 10:30.
Sondajele preelectorale au indicat victoria conservatorilor lui Borisov, la mică distanță de socialiștii lui Stanișev.

Presa bulgară a găsit metode ca să evite  restricţia legală privind publicarea rezultatelor exit-poll-urilor înainte de închiderea urnelor.
 
Rezultatele sondajelor efectuate la ieşirea de la urne sunt difuzate sub forma unor topuri muzicale, previziuni meteo sau cronici literare.

Ziarul 24 Ceasa publică pe site-ul său două ghiduri de călătorie în spatele cărora se ascund sondaje efectuate de două agenţii diferite. Potrivit primului sondaj spre Buzludja (un vârf de munte unde a fost înfiinţat Partidul Socialist Bulgar) au plecat 30,5% dintre bulgari, în timp ce spre localitatea Bankia (unde stă liderul GERB, Boiko Borisov) - 29,7.

12,30 ч., екип Д: Пътниците за Банкя и Бузлуджа по 29%. 13 ч., екип А: Към Банкя 30,1%, за Бузлуджа - 28,5


Așa arătau exit-poll-urile bulgare la orele 16,30

Astăzi toată ziua "24 ore on-line" a monitorizat deplasarea turistilor  în Bulgaria. Vă prezentam procentele pasagerilor care  s-au indreptat spre locații cheie din țară - Bankia, Bouzloudja, Doganovo, Siderova Kunio, Ianev, Boyana, Sinemoretz Skatovka.
În cazul în care există mulți oameni dispuși să alte destinații, și le va include în calitate de Voyvodinovo și Tsarevtsi, de asemenea, cunoscut sub numele de Sultantsi.
Trafic vor fi luate în ziua a 6 echipe

UPDATE 13 05 2013
Rezultate comunicate de Comisia Electorala:
Conservatorii lui Borisov cîștigă cu 31% la 27% ăn fața socialiștilor lui Stanișev

Rezultate ieșit din Comisia Electorală Centrală de la 06:15 procesate la 69.389% din PEC protocoale în REC. Ele arată: GERD - 31. 38% din Coaliția pentru Bulgaria -27.34% DPS - 9,15% Atac - 7,60%, nici alte părți trecut 4 bariera protsentranata.



8 comments:

Robert Horvath spunea...

Planoarele socialiste trebuie doborate.
Ingrijorarea gazdei stangiste este evidenta.
Socialismul la lada de gunoi a istoriei ....sau la
lada de gunoi din curte.
Tara trebuie curatata de securisti si comunisti ...chiar si de cei ce semneaza pe acest blog utecist.
Utecisti iesiti la pensie.

Lupus spunea...

@Horvath, ce bun ești la lozinci!
Iți amintești nostalgic de perioada utecistă. Nu-i mare lucru să întorci lozincile de atunci pe dos, nu?
Proiectoarele de peliculă cinema pentru culturalizarea maselor în mediul rural mai stii să le folosești, Robert?

tigri2 spunea...

@Lupus
De ce esti rau tu nu stii ca un tradator face orice,minte,inseala ,devine cameleon numai sa-i faca pe plac stapanului?
Si apoi acest biet nebun ,tant mai scapa si el din ospiciu dar nu sta mult pe afara ca vin aia cu camasa de forta si-l ascund.

Robert Horvath spunea...


@ Cred in inteligenta animalelor. Nu doar noi detinem 'elixirul inteligentei', si animalele sunt capabile sa aiba emotii si alte insusiri pana nu demult atribuite doar oamenilor. Cel care semneaza la plural tigri2 este
o exceptie.....
Cainii sunt capabili sa inteleaga pana la 250 de cuvinte si gesturi, pot numara pana la cinci si pot efectua calcule matematice simple.
Blogherul cu pricina vreo 50-60 cel mult.

Robert Horvath spunea...


Nici macar pioner dar utecist.

tigri2 spunea...

@RH
Dar tu ce ai fost mai prapaditule,te-a nascut maica-ta direct nipono-deleware sau huron?Uiti ca pana la 7 ani n-aveai nici chiloti pe tine si umblai cu o chemesoaie si cu meshi in picioare apoi prin clasa a III-a te-au facut pionier numai ca nu ai avut cravata rosie si ti-au legat carpa de spalat vase la gat[ca era rosie].Apoi in leceu te-au facut UTCist si in faculta[banuiesc ca ai facut-o la Cluj,vandu-se taica-tu vreo doi djitzei ca sa-l plateasca pe un plifesor sa te baje si pe tine.Acuma te dai mare cercetator -istoric-detectiv ,chiar vrei sa ne impresionezi cu prostia ta?cauta-ti alta shatra ca aici este casa de oameni cinstiti si corecti.Pa dementule!

tigri2 spunea...

@RH
...Probabil ca membru de partid nu ai fost ca pe aia slabi la invatatura sau cu dunga rosie pe buletin nu-i primea.Afla si tu ca in PCR nu erau primiti decat oameni de calitate,javrele nu aveau acces.

Anonim spunea...

dupa cum am citit comentariile "fix pe subiect":):)cred ca ar trebui schimbat subiectul.Sau inca nu s-au terminat alegerile in Bulgaria?:)