duminică, 24 februarie 2013

Cine-si va pierde firea dupa alegerea Gabrielei Firea presedinte PSD Ilfov?

Agerpress
Gabriela Firea, fostă realizatoare de emisiuni la Antene, senator de Ilfov, a fost aleasă președinte al organizației PSD Ilfov iar soțul său, Pandele de Voluntari, a prins funcția de vice.
Vrînceanu Firea a ținut un discurs neconvențional în fața audienței; nu știu dacă a impresionat  prin ideile politice prezentate, dar, în mod sigur, a atras atenția prin ținută de mare  vedetă de televiziune, plimbîndu-se cu microfonul prin fața  prezidiului.
Firea se strecoară ușurel spre nivelurile înalte ale politicii din România fără ca mulți pesediști și adversarii politici să se omoare cu firea în a înțelege care e rostul  promovării Gabrielei Vrînceanu.
Primul semnal este tras spre baronii de Ilfov, care trebuie să înțeleagă că în PSD se dorește  o altă manieră de a face politică și că nu e suficient să ai doar bani pentru a promova.
In perspectiva perioadei post- Băsescu, tot mai apropiată, în  USL se joacă o interesantă partidă de șah politic; liberalii și socia-democrații încearcă să se surprindă prin mutări mai puțin previzibile.
Liberalii au dat sah la Ponta cu pionul Johannis; social-democrații au contraatacat cu o regina Firea. Liberalii își arată posibilul premier după alegerea lui Antonescu ca președinte, social-democrații semnalează că, în caz de... adică, au propriile soluții pentru prezidențiale. 
 Ponta a întrodus-o pe Firea pe firul intrigii politichiei din următoarele luni. Cum adică, numai PDL-iștii au vedete feminine?
Elene,  Mone și alte pierdute cu firea?

3 comments:

gigi tepus spunea...

Departe de mine gândul de a jigni pe cineva , dar doamna despre care vorbiţi este un exemplu viu despre cum ,,să te măriţi cu cine trebuie pentru a reuşi în viată " . Totul peste calităţile personale , care nu pot fi contestate !

mega2005 spunea...

Firea, este o intrusa in sistem, pe baza de casatorie, sfera de influenta din Ilfov-Voluntari fiind de necontestat.
Nu e cu nimic diferita de udrea. A vazut "moldoveanca" ca se poate, s-a bagat si ea.
Oricum, nu mai avea ce sa faca pe la antene si nici nu cred ca mai era in carti pentru vreo emisiune. Acum se baga pe "proiecte" ce dreneazab bani publici, cu sotiorul sau aflat in umbra marelui goprea. Targetul moldovencei, in opinia mea, este Strasbourgul peste un an.

Anonim spunea...

@LUPUS
Ce joc de cuvinte maestre :
Cine-si va pierde firea....dupa ...Firea.
Hai ca ma dai pe spate!
Idei tot mai putine si mai fixe.
Aia cu asistatii sociali te roade tare maestrica.