miercuri, 20 februarie 2013

Ce premiu credeți că-și dorește cel care va face accesarea cu nr. 3 000 000?


TOTALUL AFISARILOR DE PAGINA

 3000000

Cîstigator este  utilizatorul care la ora 02,11 din 21 02 2013 a accesat pagina Soldele cadrelor militare....și a părăsit acest blog dînd click pe blogrool, Blogul lui Moise Guran, articolul Carne de cal etichetata carne de vita....
Utilizatorul este din localitatea Turnu, județul Caras Severin și are un ID care începe cu 81.196###(RCS&RDS).
Dacă dorește, se poate prezenta într-un comentariu pe acest post sau prin mail pe adresa de contact a blogului, indicînd următoarele 2 cifre ale IP.
I se oferă posibilitatea sa scrie un articol pe acest blog, de cel mult o pagină, cu o tematică la alegerea sa.
Premiul a fost ratat ...de puțin de un utilizator din Mountain View, California, SUA, care studia pagina cu Tabelele pensiilor MApN.



Lupuș
PLANO10
Pe 6 februarie a.c. s-au împlinit 3 ani de cînd PLANO10 a deschis acest blog. Eu, Lupuș, am preluat administrarea blogului în urmă cu un an, pe 25 februarie 2012.  
     Contorul blogului  arată că sunt mai puțin de 2 000 accesări pînă cînd va indica suma rotundă de 3 milioane accesări de pagină.
Mulțumesc sutelor de mii de utilizatori care au apreciat sau au contestat conținutul blogului... dar nu au renunțat să se informeze sau să completeze,  prin comentarii, informațiile de interes pentru o categorie socio-profesională greu încercată în ultimii trei ani.
Mă bucur că, între timp, Casele Sectoriale de Pensii și organizațiile rezerviștilor și-au deschis site-uri prin care comunică oficial cu militarii pensionari. Mai trebuie să gîndească asupra interactivității acelor site-uri.
Și totuși, blogul, alături de alte site-uri similare, a demonstrat că informarea interactivă, neinstituționalizată, este o alternativă și un concurent serios la informarea oficială sau oficioasă. Obligă instituțiile statului să reacționeze la problemele care preocupă la un moment dat societatea sau segmente importante ale ei.
Stiu că sunt mulți care citesc dar nu sunt interesați sau dispuși să comenteze. 
Pentru ei am creat pagina cu Formularul de contact, sus, pe banda roșie, în antet, în care pot comunica cu mine, fără să apară pe blog.

Lupuș

15 comments:

Skywalker spunea...

@Lupus
Daca ar fi sa castig premiul mi-as dori ca mos alecu alias Pishoarca sa primeasca ban pentru totdeauna. E prea mincinos si prea toxic chiar si in comparatie cu Dogaru.

gigi tepus spunea...

Nu cred că accesarea blogului se face în scopul câştigării vreunui premiu . Informarea şi interacţiunea sunt motivele pentru care există atâţia cititori , respectiv atâtea accesări ale blogului . Accesarea 3.000.000 poate fi aşa , o chestie de palmares !

Skywalker spunea...

Am glumit cu banu' pentru mos alecu!

karadeniz spunea...

Felicitări domnule Plano Lupuș pentru cele 3 milioane de accesări. Cifra aceasta aniversară a fost precedată de ziua de naștere a lui Plano 10 Walter, cel care a deschis acest blog și este urmată peste patru zile de împlinirea unui an de când l-ați preluat.

Anonim spunea...

Poate ca ar fi bine sa-si doreasca sa nu se mai permita limbajul necivilizat pe acest blog.

Lupus spunea...

@karadeniz
Mulțumesc!
In ultimul timp nu ai rezistat polemicii de pe blog și ți-ai transferat puterile de convingere pe alte... plaiuri.:)

Anonim spunea...

Ca sa fim foarte sinceri, hai sa vedem cate accesari vor mai fi dupa ce se va rezolva intr-un fel sau altul problema pensiilor/ajutoarelor sociale ale militarilor.
Daca se va rezolva.
Deci pentru blog ar fi bine sa se rezolve ad calendas grecas.

Anonim spunea...

Erata:
ad calendas grecas se va citi ad calendas graecas
Scuze, latina imi mai joaca feste.

mos alecu spunea...

@karadeniz 21 februarie 2013, 03:32 :
He , heee ! ...
Ar trebui sa fie un bairam de lunga durata pe aici !...
Dar , ti-ai gasit cu zgircitii de olteni !!! :-) :-) :-)

Pe undeva este de inteles sefu' ... ca nu face bairam ...
I s-ar opri dumicatul in git daca ar fi nevoit sa ciocneasca un pahar cu de-alde noi ... cei care sintem , de multe ori , "pe linga" politica editoriala a patronatului ...

tigri2 spunea...

Felicitari domnilor Planos&Lupus pentru cele trei milioane de accesari,la multe alte milioane inainte cu sanatate si vesti bune sau de folos!

karadeniz spunea...

@ Plano Lupuș
Nu de rezistență duc lipsă, dar discuțiile sunt interesante cînd se poartă cu argumente și mai ales civilizat.
De ceva vreme ați redus ștacheta exigenței, e dreptul dumneavoastă, în calitate de gazdă, să procedați cum credeți de cuviință. Ca oaspete ați observat, cred, că vă vizitez în continuare chiar dacă nu mai comentez.
Urmaresc acest blog aproape de la începutul său, o vreme a mers umăr la umăr, ca număr de accesări, cu alt blog chiar din localitatea de unde este utilizatorul câștigător.
Dar gazda mult prea indulgentă a lăsat musafirii să i se urce în cap și acum nu mai poate scăpa de ei.
@ moș alecu
Acum e greu de făcut un bayram, cei cu pensile mărite vor un ramazan bayram ( sărbătoarea mare ) iar cei cu pensii micșorate un kurban bayram ( sărbătoarea sacrificiului/jertfei) În cel mult un an-doi, se va temina și nebunia asta a pensiilor militare. Probabil că atunci vom pune de un bairam, cel puțin eu voi căuta să-i întâlnesc pe aceia cu care am dialogat atâta vreme și pe care încă nu-i cunosc.
Or fi zgârciți oltenii dar sunt totuși buni de gură, și știu să-și urmărească interesul.
Vezi cazul lui ”Șefu”. Chiar dacă nu o să-i iasă pasiența și nu va da un pahar de zaibăr ori o pălincă de dude, un praz cu o bucată de brânză și niște pită la țest tot o să dea, dacă-i batem la poartă.

CEZAR spunea...

Tinand cont ca 2.500.000 au fast facute pe vremea lui PLANO 10 -eu imi prezint omagiile doar atunci cand va vad de mana la sarbatoare Plano+ Lupus !
Voi folosi prilejul sa-i multumesc lui plano pentru SUSTINEREA punctelor mele de vedere , pentru sprijin si pentru incurajare !
Blogul meu i se datoreaza in mare parte!

mos alecu spunea...

@karadeniz 21 februarie 2013, 13:59 :
La : "Probabil că atunci vom pune de un bairam, cel puțin eu voi căuta să-i întâlnesc pe aceia cu care am dialogat atâta vreme și pe care încă nu-i cunosc. " .

Numai ca sa nu patim ca veteranii americani din Vietnam care nu inteleg "de ce , pentru ce si ce au cautat ei pe acolo" ...

karadeniz spunea...

@ moș alecu
Un veteran de vre-o 80 de primăveri, văduv, merge la medicul de familie pentru certificatul prenupțial în vederea recăsătoririi. Medicul îl întrebă, câți ani are viitoarea soție, la care răspunsul este 25 de ani.
Medicul, ținând seama de vârsta mirelui îi spune: – La vârsta asta sexul este foarte periculos și poate fi chiar fatal. Viitorul mire, după un moment de gândire, răspunde: - Asta e, dacă moare, moare!

mos alecu spunea...

@karadeniz 21 februarie 2013, 17:30 :

:))

Bunaaaa !...
Optimist si incurajator mod de gindire !...