sâmbătă, 10 august 2013

Ponta mai ești? Crin mai ești? Dacă nu, îngăduiți-mi să vă bag în pizda mamei voastre!

Ponta mai ești? Crin mai ești? Dacă nu, îngăduiți-mi să vă bag în pizda mamei voastre!

   lucian-avramescu Terminând cu Antena 3, Băsescu întreabă și se întreabă, bătându-se, cu cărămida nemăsuratei sale îngâmfări, în piept, asudat de atâta elicopterit, unde-i Ponta. Chiar, unde-i Ponta? E, răspunde tot autoproclamatul președinte, la Miami, pe plajele Unchiului Sam, ”cu bona”. El,  Băsescu, e cu bona sau bunul lui sufletesc și, zic sepepiști din zonă, bunul lui sexual, la Neptun. Așa o fi că ăștia prea le știu pe toate și prea au asistat la multe. Băsescu se află în concediu activ și șmecher pe plajele și-n castelele, intens renovate și lustruite ale lui Ceaușescu, pe care le-a luat, le întrebuințează, făcându-le inventarul zilnic cu elicopterul, de la Covasna la Predeal și de la Olănești la Cireșica Neptunului. La Revoluție și imediat după, partizanii noi democrații îndemnau poporul să se pișe pe Casa Poporului, transformând-o în pișoar național, iar președinții se angajau, toți odată și unul după altul, să stea la bloc. Niciunul însă ca Băsescu, n-a utilizat mai strivitor, mai în batjocură, mai cu opulență și nesimțire, casele de odihnă ceaușiste. Ăla nu le dorea pe numele lui. Ăsta le aurește să le lase Ebei și amantelor și nepoților. Ceaușescu credea că țara e a lui. Din acest motiv a murit proprietar doar pe o optime (parcă opt frați erau) din casa părintească de la Scornicești. Ăsta face România o casă Mihăileanu, pe care și-o dă cu iscălitură. Băsescu joacă perfect. Între două plimbări cu șalupa, postările paralele pe facebook identifică mâna și sutienul rezumat al doamnei cu pricina, viitor șef de stat și de guvern. Ea își arată țâțele, doldora de patriotism, pentru că până acum a fost doar administrator al banilor țării, pusă de cel din care se trage.
   
       Băsescu, lăsat liber să joace tontoroiul pe un pustiu politic, utilizând perfect neinspiratele plecări ale Titulescului Mic și Crinului Mare, cândva regal, lăsat să urle și să latre, face ce trebuie – urlă și latră. Punctează. Nu are dreptul la concediu Ponta? Are. Nu are, în schimb, dreptul la dezertare dintr-un câmp fierbinte de luptă, nu are dreptul la concediu de odihnă în timp ce speranțele publice fac metastază. Ponta, în  numele a ceea ce am înghițit, ca om și ca scriitor, pentru voi, în numele nemeritatelor înjurături primite scuipăcios și puturos, în numele batjocurii de a  mă lăsa la cheremul celui mai netrebnic fanariot pe care l-a avut, din toate vremurile, România, în numele celor ce am crezut, eu nu cu totul, dar alții da, că sunteți, că sunteți oameni, vă atenționez cu toată sila  – vă bag în pizda mamii voastre.

       PS
    Cer iertare distinselor și nevinovatelor mame ale politicienilor evocați mai sus.

24 comments:

Robert Horvath spunea...

TRIMIT SPRE CENZURARE UN MANIFEST ANTI COMUNIST SI ANTI SECURIST.

HUNGARIAN MANIFESTO- JOS REGIMUL BASESCU!
APEL ADRESAT CONCETATENILOR MAGHIARI, PENTRU A SE UNII CU ROMANII
PENTRU A SALVA TARA DELA DEZASTRU, INAINTE DE A FI PREA TARZIU, PENTRU NOI TOTI!

Am crezut intodeauna ca romanii si ungurii pot trai impreuna in pace. Inainte de revolutie
dupa absolvirea facultatii, am lucrat la televiziune si la principalele studiouri de film din Romania.
Intre operatorul de film Horvath si ceilalti cineasti nu am simtit nici o diferenta. Ne certam intre noi, dar uniti prin ura impotriva lui Ceausescu,..... am fost impreuna si frati.
Acum cateva ore un fost coleg ma sunat la telefon si mi-a spus un mare
adevar. '' fiecare om ,fiecare natiunile are bune si rele dar nimeni nu a indraznit sa spuna vreodata despre unguri ca sunt lasi sau lipsiti demnitate .....dar m-am inselat...... Voi prin alesii dumneavoastra mentineti la putere pe Basescu !
Parlamentarii vostrii cu 6% din voturi sunteti principalii vinovati pentru razboiul care sa declarat nu numai impotriva romanilor ci impotriva tuturot cetatenilor acestei tari.
Da domnilor maghiari peste capul vostru mafia maghiara si mafia romana si-a dat
mana . Asa numita autonomie nu va izoleaza sau rezolva problemele. Bugetarului ungur ca si bugetarul roman i se reduce la fel salariul . Pensionarii din Tinutul Secuiesc au ajuns cersetori la fel ca romanii . Nu cred ca este vreo deosebire intre copilul maghiar sau copilul roman, care plange....... de foame. Cu ce va ajuta daca istoria se invata in limba maghiara, cat timp ce prezentul si genocidul indreptat impotriva tuturor se invata in limbajul hotilor , manelistilor si vanzatorilor de neam.?
Desi unii nu vor sa recunoasca voi sunteti cei care, cu un curaj nebun ati aprins la Timisoara, flacara revolutiei din 1989. Din pacate flacara sa stins si prin alesii vostrii faceti azi jocul comunistilor si securistilor impotriva carora v-ati ridicat impreuna cu romanii.
Am citit nu demult un articol scris de George Serban in care se spune " Dragi compatrioti, dragi romani, fiti unguri! "
.....aratati acelasi curaj si demnitate macar pentru o zi. Pentruca mi-a crapat obrazul de rusine nu ramane decat sa intorc foaia si sa va spun Dragi compatrioti, dragi ungurii, fiti romani! Sau cu alte cuvinte unitiva ,asigurand nu nimai painea de toate zilelele , ci si viitorul copiilor vostrii !
Citesc sau urmaresc pe micul ecran sute de mii de solutii , frectii la un picior de lemn de a iesi din criza si prapastie. Solutia este simpla si unica : Pe langa romani un milion de unguri pe strada!
Acum cateva minute am citit si recitit de zeci de ori un articol extraordinar care se termina spunand RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE!
Nu ramane decat sa extrapolez spunand:
RIDICA-TE GHEORGHE , IOSCA, ION SI PISTA !!! RIDICAT-VA ODATA PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU ,,,,,,,,,
Robert Horvath DEVA Cineast USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com

Robert Horvath spunea...

PS
UDMR REPREZINTA AGENTURA RUSEASA IN ROMANIA.
CONDUCEREA EI TREBUIE TRIMEASA IMEDIAT LA PUSCARIE !

Robert Horvath spunea...

UDMR REPREZINTA AGENTURA RUSEASA IN ROMANIA.
CONDUCEREA EI TREBUIE TRIMEASA IMEDIAT LA PUSCARIE !

mos alecu spunea...

Neasteptata si surprinzatoare prezentarea unui astfel de articol pe acest blog ...

Exact cu aceste idei discutam azi cu cineva ...
Bineinteles ca fara talentul si verva Avramescului ...
chiar si finalul discutiei a fost asemanator : "Da-i in p..a mea de jigodii !" ... Despre cei doi , dar mai ales despre ponta .
Pentru ca antonescu nu are nici o vina , el fiind reprezentantul tipic al unei adunaturi (sub titulatura de partid) de jigodii ... De la el si ai lui nu ai la ce sa te astepti : ei se inclina dupa cum bate vintul . A se vedea istoria "istorica" a lor ... cu nenumaratele rupturi , reuniri , aliante si tot felul de mişmaşuri ca sa prinda si ei cite o bucatica din cascavalul puterii ...

PSD-ul pontac nici nu mai miroase a adevaratul PSD ...
Ultima actiune de anvergura , magistrala de altfel , a vechiului si adevaratului PSD a fost actiunea de anul trecut care a condus la (semi)debarcarea basinescului . Actiune organizata , condusa si desfasurata "ca la carte" . "Plan de desfasurare" cu fortele si mijloacele angrenate in aplicatie ; cu actiunile perfect incardate in timp ...

Ulterior ... organizatorii acelei aplicatii au fost "indepartati din sistem" ... cei care conduc , in prezent , actiunile PSD nemaifiind meseriasi. Conducatorii de azi ai PSD nu mai sint "meseriasi" ... sint niste simpli figuranti facuti conducatori "pe filiera indirecta" ...

Ma alatur inca o data Avramescului : "Niste jigodii ! Da-i in p..a mea !" .

Robert Horvath spunea...

Reteaua rusa UDMR……..publicata pe blogul meu demonstraza cum Primul Ministru Ponta permite, in cunostinta de cauza, ca propriul lui consilier Frunda ,sa aiba astfel acces direct la secrete de stat si a influentat decizii politice in favoarea Rusiei impotriva tarii sale. In termeni legali, Art 155 Cod Penal, aceasta fapta se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi. Dezvaluirile pe care urmeaza sa le public in continuarer arata ca primul ministru al Romaniei s-a aflat in relatii profesionale cu un sef al spionajului maghiar in Romania. Mai mult: experti ai serviciilor secrete americane de la cel mai inalt nivel confirma acum, in lucrari de specialitate pe care le voi prezenta , informatiile tinute secret in Romania ca urmare a ordinelor date de oamenii fostului KGB. Ponta urmeaca traditia Basescu,
La numirea în postul de procuror general al României a Laurei Codruta Kovesi se stia ca sotul acesteia – Eduard Kovesi – fusese racolat de spionajul maghiar.

Codrut Seres si Zolt racolati de de serviciul bulgar de fapt rusesc.

Ministrii romani au fost racolati de KGB prin serviciul bulgar. Aşa că nu e întamplator că apar spioni ca Stancev, care racolează în acte de spionaj miniştri, ca şi Zsolt sau Codruţ Seres în 2006. Bulgaria este veriga slaba în UE si NATO, iar agenţii bulgari, de fapt ruşi, penetrează structurile de stat ale României.
Din anii 70 funcţiona celebra unitate anti-KGB 0110, cu sediul într-o vila burgheză de pe strada Londra din Bucureşti. Această unitate se ocupa şi de înfiltrarea agenţilor STASI si AVO pe teritoriul României. Cu „ajutorul” agentului de influenţă sovietic Ion Iliescu celebra unitate a fost desfiinţată în zilele revoluţiei decembriste. Ion Iliescu a putut liniştit să instrumenteze asasinarea lui Ceauşescu, ca o răzbunare, permiţând penetrarea serviciilor si structurilor statului cu agenţii Moscovei. Unitatea anti-KGB a fost reînfiinţată în 1994, dar a început să fie sabotată de conducerea de la Bucuresti în 1998, când i s-a interizis sa se mai ocupe şi de agenţii revizionismului maghiar din Transilvania, mulţi din ei făcând jocul Moscovei pe filiera clasica occidentală.

Robert Horvath spunea...

@ Drept la replica

Tigru de hartie higienica .

Ma numesti Horty
Sa te ajut putin si sa-ti dau de gandit. Poate cer prea mult pentru cineva neobisnuit cu asemenea exercitiu.

HORTY SI ANTONESCU
Horty
a fost ingropat in fata unui milion de unguri
ca un erou national. A incercat sa-i salveze pe evrei dar nu a reusit. Hitler l-a arestat . 20 de rabini din toata lumea l-au plans la inmormantare.

Antonescu
A fost ingropat ca un criminal desi a fost un erou
al natiei. A reusit sa-i salveze pe evrei.
Din Romania nu a plecat nici un evreu spre lagarele
de concentrare. Ca rasplata este improscat cu noroi si nici un rabin nu-l plange in hohote.
Romanilor le este frica sa-i pronunte numele. Ramane eroul meu de preferinta.
A fost impuscat ca un caine !

Lupus spunea...

@mos alecu
Pe acest blog găsești mai multe articole care sancționează neprofesionalismul guvernului Ponta și al juriștilor USL din Parlament, care au greșit flagrant în modificarea Legii 3/2000, a referendumului, prin Legea 131/2012, inghitind gălusca inițiativei legislative servită de senatorul PSD Georgică Severică, cu complicitatea lui Florin Iordache de la Comisia Juridica a CD.
Acolo s-a produs trădarea care l-a salvat pe Băsescu de demitere.
Vad că la Senat au cam dispărut urmele trădării de pe site la L 306.

mos alecu spunea...

Nu este vorba numai de mînăreala de la referendum ... este vorba despre permanenta mînăreala practicata de aceste haimanale , despre continua tradare pe care o savirsesc fata de cei care i-au ales ...

Niste jigodii ...

mos alecu spunea...

Nu cred ca acest blog are o asa foame de comentarii si dechideri de pagina incit sa "se bucure" la atita spam ...

Dar , intortocheate sint caile domnului ...administrator ... , si nebuni cei ce vor incerca a le intelege ! ...

Robert Horvath spunea...

@ SPAMARUL SECOLULUI ESTE CHIAR ACEST @ MOS
ALECU !

CEZAR spunea...

Premierul Victor Ponta, aflat în concediu, a reacționat prin intermediul paginii sale de Facebook în legătură cu discuțiile din ultimele zile referitoare la eventuale măriri de taxe. „Românii nu au de ce să își facă griji! Guvernul nu introduce taxe care să-i afecteze pe cei cu venituri mici și medii. Scopul încheierii unui nou acord cu FMI este realizarea unor reforme pentru continuarea creșterii economice”, a precizat Ponta.
Sergiu Bidilă, A.M.PRESS

CEZAR spunea...

.... este pentru cine INTELEGE ,nu pentru MuuuuYangii!!

ALM spunea...

Prea multă violenţă! Mă uitam cum a fost vandalizată aseară Arena Naţională! Pentru ce? În numele a ce?
Din păcate, nici blogurile nu scapă de violenţa verbală, la fel ca în peluzele stadioanelor. Tot suporteri, "pontaci" şi "băsişti"! Şi tot ca în peluze, "argumentele" sunt jignitoare şi se îndreaptă vertiginos către "ba p-a mă-tii!"

Mi-aş dori să discutăm comparativ, să vedem dacă azi e mai bine (sau mai rău) decât ieri, dacă există vreo şansă ca România să-şi revină economic macar la nivelul din 1990, dacă nu la cel din 1976.
Din punctul meu de vedere, puţin probabil ca în următoarele decenii să atingem un nivel de trai decent pentru toată lumea. Aşa ceva nu există nici în SUA, nici în Franţa, Spania sau Italia.
Nu sunt locuri de muncă? Ba sunt! În sfera serviciilor (nu alea secrete), unde nu se înghesuie nimeni, că ne cade rangul!
Am să dau un exemplu: ne pleacă asisteţii sanitari pentru că "acolo" au salarii mai mari. Se dezrădăcinează, îşi lasă familiile şi crează drame pentru câţiva euro care le rămân după ce plătesc toate "angaralele". Şi aici ar fi nevoie de asistenţi sanitari pentru bătrâni. Ştiţi care sunt pretenţiile? De la 1500 de lei neimpozabili în sus, sau casa lăsată prin testament! Cine-şi poate permite, dacă nu este susţinut băneşte de rude? Dar cei fără rude? Dar cei care sunt chiriaşi?
Să ne dea, să ne facă, să ne etc! Fraţilor este capitalism! Doctrinele liberale cer stat minimal, extremiştii de dreapta (ex. PDL, ARD) cer interzicerea statului social. Se adună greu bugetul, tot mai puţine posibilităţi de impozitare care să nu provoace nemulţumiri sociale. În plus avem şi povara unor datorii pe care nimeni nu vrea să le justifice.
Ce facem fraţilor?

mos alecu spunea...

Premierii :
- care se respecta ,
- ai unei tari care se respecta
- ai unei tari care trebuie sa fie respectata
nu discuta cu populiomea tarii pe "face buci" ...

Ca sa nu mai spunem despre "reformele pentru continuarea..." .

Niste haimanale ! ...

maiag spunea...

Cezarel timpitzel,pe cine vrea sa pacaleasca ponta?el recunoaste voalat,nu neaga,prin venituri mici probabil intelege cei cu salarii si pensii sub salariul minim,adica sub 800,restul buni d e plata,el nu face precizarea daca e vb numai desalariati ,daca nu si cumva pt pensionarii cu mai mault de 800.
timpitzel oltenel ratacit,daca CAS nu se plateste acum sub 750,adica salariu minim,daca creste salariu minim de ce nu mareste baremul?
Kamarade IDIOT de Timis,nascut la ANDO CARACAL,pina acum erau niste bareme de scytiri la impozite,acumdispar nebunule,pe cine vrei sa prostesti?-kakarist nenorocit,tu nu vezi ca nu mai sunt agreati mincinosii kakaristi?Muyagii=oameni care dau la muie kakarailor,pina acum urlai ca apare noua lege a pensiilor,dadeai maxim 3 zile,au trecut,deci sa ma pupincuresti ,esti un mincinos ordinar si destabilizator,aruncator de petarde.

ALM spunea...

Domnule Lupuş, în mod normal ar trebui să-mi şterg postarea de astăzi. Am crezut că se poate încropi o discuţie serioasă, dar avem un coiot care stă la pândă ...

RH negativ,
Da, am o pensie de o sută de milioane, liber la gospodăria de partid, şase apartamente în Bucureşti, trei case de vacanţă, un Bentley Phantom, un Cesna, două iahturi şi o droaie de servitori nord americani. Ţi-a plesnit aorta?

CEZAR spunea...

MuuuYagiii....nu pricepe si basta!

Unknown spunea...

Da, stiu, o sa primesc raspunsul urmator: cine te pune sa citesti !
Totusi, eu pun intrebarea: Lupus, nu se poate ca procedand la fel ca alti administratori de blog sa-i mai tai macaroana lui RH ?
A sarit gardul prea mult ! Cred ca este timpul ori sa inaltam gardul ori sa-i legam nistre pietre de picioare. Deja este ridicol.

tigri2 spunea...

@Constantin Giurgea
I-am zis lui Lupus sa-l ignore pe acest nebun RH,ca pe asta daca il "bagi in seama"nu mai scapi de el ca de raie capreasca[din haremul cezaro-craiesc].

Robert Horvath spunea...

Esti Alm.

tigri2 spunea...

@RH
Mai dobitocule,eu am toata legitimitatea sa scriu pe acest blog,sunt si ma simt intre fosti colegi de breasla,indiferent daca ne ajutam cu un sfat sau ne mai ciondanim,dar tu ce crucea ma-ti iti faci veacul pe aici si ne bazai mai rau ca un tzantzar,du-te la tradatorii tai si lasa-ne in durerea noastra,chiar nu sesizezi ca nu esti binevenit?

emillian123 spunea...

Pt. R. HORVATH- Maresalul ANTONESCU a fost un PERSONAJ TRAGIC PT. ROMANIA !!! DECIZIA LUI -DE A SE ASOCIA CU UN DUSMAN -IMPOTRIVA ALTUI DUSMAN-NE-A ADUS LA SITUATIA DE AZI !!SITUATIA ROMANIEI IN 1940 A FOST UNICA - INCOMPARABILA CU A ALTOR TARI(DE EX.- FINLANDA !!) NOI ERAM INTRE DUSMANI- DE-JUR -IMPREJUR !! CARE ATAT ASTEPTAU =SA NE SFASIE SI SA NE IMPARTA !! ANTONESCU LE-A DAT OCAZIA !NOROC -CU 23 AUGUST 1944 !! CARE AMAI SALVAT CE ERA DE SALVAT !!!

tigri2 spunea...

@emilian adin,dva,tri
Termina-ti scoala generala si apoi poti sa te inscrii la cuvant cu oamenii maturi...hai;-fa pasi pe Terra.

emillian123 spunea...

Pt. tigri2 -Mai leut ,leut...ragi mult si prost,IN NECUNOSTINTA DE CAUZA; dupa limbajul de mahala folosit cred ca esti unul din "BAIETII DE BUNA CREDINTA...?!" din anii de dupa 1990 -care au tinut la putere COMUNISMUL -SI INAINTE, SI DUPA 1990...in ROMANIA...