duminică, 18 august 2013

Dupa favorizarea infractorului, medicul Bradisteanu poate fi acuzat si de malpraxis la pastorul penticostal Cioaba

Parchetarii băsiști, repede executanți ai directivelor urîtei fost ministru al Justiție, i-au făcut dosar penal doctorului Serban Brădișteanu pentru că l-a internat la Urgențe pe Năstase. L-au acuzat că a favorizat infractorul, rival politic al Băse-ului, ca să-l sustragă executării unei pedepse privative de libertate. Ei, procurorii regimului Băsescu, se pricepeau, mai bine decît o somitate în medicină, ce trebuia făcut în cazul rănii, prin împușcare, de la gîtul lui Năstase.
Acum,  Brădișteanu a fost rugat chiar de Băse să se deplaseze... tocmai în Antalia, pentru a-l salva pe pastorul penticostal Cioabă, autointitulat rege al țiganilor, prieten politic al familiei Băsescu. Noroc că medicul nu a avut termen la Tribunal, spunea Ponta,  și a putut să se deplaseze. Ce se întîmpla dacă judecătorii nu i-ar fi ridicat anterior interdicția de a părăsi țara?
Brădisteanu a revenit în țară fără pacientul drag, politic, domnului Băsescu. A spus că este în stare gravă după infarct, netransportabil, dar se află pe mîinile unor medici buni.
Pentru că Florin Cioabă a murit astăzi, rudele de la Sibiu îi acuză pe medicii turci de neprofesionalism.
 Aceiași procurori ai demisului președinte  il pot acuza pe Brădișteanu că l-a lăsat intenționat, poate instigat de Ponta,  pe măritul rege pe mîinile medicilor musulmani. Eba a lansat primul atac.

4 comments:

ciumpalak spunea...

si nea beshe poate fi acuzat de trafic de influenta?!? :)

ALM spunea...

Prof. Dr. Brădişteanu are noroc! Căldărarii penticostali vor să dea în judecată spitalul privat turcesc pentru malpraxis!!! Poate la Haga?
Starea de sănătate a regelui Cioabă, fie-i ţărâna uşoară ca să nu-i strice aerul condiţionat din copârşeu, era clară şi soarta pecetluită: la trei infarcturi pe zi, în regim de supraveghere medicală şi comă indusă, trebuia pus grâul (arpacaşul) la fiert!

Stimaţi regi şi împăraţi, mai lăsaţi cefele de porc fripte şi încercaţi să faceţi măcar zece paşi nesprijiniţi pe zi! Osânza din voi vă omoară încet, dar sigur ...

Lupus spunea...

ALM
Pă... procurorii băsiști nu se iau după acuzele țiganilor ci după zicerile familiei de Băse. Pînă acum s-a afirmat Eba în atacuri la Ponta. Premierul nu se referise la Cioabă ci la tupeul demisuluii de a apela la serviciile medicului hărțuit de parchetarii săi.

In privință depunerilor de colesterol pe vasele inimii, la cei care manîncă hălci de porc pe la Bîlciul de la Costești Vâlcea, le recomand să folosească preparatul "O băutură pentru deblocarea venelor inimii"

http://www.plano10.com/2013/05/o-bautura-pentru-deblocarea-venelor.html

Dacă pastorul penticostal urma un tratament cu acel preparat, cel puțin de la data la care l-am publicat pe acest blog, avea zile să chefuiască și anul acesta la Costești, la Tîrgul Internațional al Țiganilor, de Sf. Maria Mică, pe 8 septembrie. Așa... a băgat mai toți țiganii romizați și penticostalizați în doliu de Sf. Maria Mică.

Preparatul este bun de urmat și de cei cu pensiile mai mari, depunătoare de colesterol la corason și coronariene.

ALM spunea...

Domnule Lupuş, în general ăştia supraponderali suferă şi de diabet de tip II, aşa că băutura recomandată de dvs nu merge la toţi muritorii. Dar, pentru "cei cu pensiile mai mari", există nişte pastile canadiene, numite "Formula FLOW", cunoscute şi ca "stenturi naturale". Rezultatele, în general, sunt surprinzătoare. Există sute de cazuri în care n-a mai fost nevoie de intervenţie chirurgicală ...