miercuri, 24 aprilie 2013

Locotenentul pucist, simbrias la senatorul cu mesaj antisistem


Despre senatorul Valer Marian am avut o impresie destul de bună.  Citind interpelările sale din Parlament, oricine observa că dînsul are acces la informații "off the record" despre politicieni. Primul semn de întrebare s-a născut în momentul în care domnia sa l-a angajat în staful biroului său senatorial pe lt(r) Gheorghe Alexandru, cel care, în timpul mitingurilor anti-Băsescu, de anul trecut, susținea, militar activ fiind, preluarea puterii în stat de către Armată. Atunci s-au strecurat  în presă informații din care rezulta că domnul Locotenent nu a acționat de capul său, pentru că era  înrolat într-o anume structură de informații a Armatei.
Acțiunile antisistem pe care cei doi le desfășoară în ultimul timp dovedesc că angajarea ofiterului rebel în biroul senatorial trece dincolo de rațiunile și grijile umanitare pentru un personaj rămas fără slujbă. Mesajul lor nu este doar anti-Băsescu; tinde să bulverseze actuala ordine democratică.
Domnul senator, neobișnuit cu relativitatea informațiilor care circulă în interiorul comunității de informații, va sfîrși în ridicol, asemenea fostului ministru de Externe, Adrian Severin.
Locotenentul si senatorul

Iată ce a pus domnul senator la dispoziția presei, culegînd gunoaiele aruncate, înteresat, de specialiștii în dezinformare:


"Probabil că se credea că voi prezenta public anumite aspecte cuprinse într-o notă pe care, în urmă cu două săptămâni, i-am transmis-o în scop preventiv şi animat de bună credinţă preşedintelui Victor Ponta, prin intermediul socrului său Ilie Sârbu, liderul Grupului senatorial al PSD. Nota respectivă conţine informaţii exprimate de foşti şi actuali lideri politici şi de opinie ori de foşti şi actuali şefi ai serviciilor secrete din România, având următorul conţinut:
Cu ce este şantajat premierul Victor Ponta de preşedintele Traian Băsescu (conform unor foşti şi actuali lideri politici şi de opinie, care s-au exprimat în baza unor informaţii furnizate de foşti şi actuali şefi ai serviciilor secrete româneşti):
1. Episodul maltratării tatălui şi fugii la Paris, unde a dus câteva luni viaţă de boschetar (1990);
2. Episodul homosexual de la Paris cu ofiţerul SIE acoperit Marin Bobeică (1990);
3. Racolarea în SIE de către generalul Corneliu Biriş (1997), în Unitatea „Fantome” (Umbre), în care, potrivit ofiţerului de legătură identificat de preşedintele Traian Băsescu, a primit misiunea să o monitorizeze pe Carla del Ponte, procuror antimafia, fost procuror general al Elveţiei, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal Internaţional de la Haga (în acest scop, a fost trimis la un curs antimafia în Italia şi Elveţia);
4. Determinarea sinuciderii, prin metode uzitate de formaţiunea „Fantome”, a procurorului Cristian Panait;
5. Orgiile sexuale de la hotelul Ana din Târgu Jiu şi de la Rin Grand Hotel din Bucureşti
6. Căpuşarea Complexului energetic Turceni, prin cabinetul de avocatură al prietenului Dan Şova;
7. Înşelarea unui coleg de partid (Bojin) din Timişoara într-un proces penal pentru care a perceput împreună cu avocatul Dan Şova suma de 50.000 euro onorariu;
8. Rapoartele/informările furnizate, în perioada 2011 – 2012, de doamna colonel Rovana Plumb despre cuplul Victor şi Daciana Ponta."

Mai mult in  Cotidianul

26 comments:

karadeniz spunea...

@Lupuş P
În lupta pentru ciolan din cadrul PSD l-aţi aţi introdus şi pe lt. Gheorghe. Pucist sau nepucist este prea mic pentru un conflict atât de mare. Indiferent de opinia unora dintre noi, copilul acesta a reuşit să stopeze prin acţiunea sa procesul de transformare a armatei într-o creşă de piloşi.

tigri2 spunea...

@Karadeniz
Nu ai dreptate,in continuare accesul in scolile[Institutiile-aceiasi Marie cu alta palarie]militare de invatamant se face tot cu "PCR"in frunte.Eu am facut Scoala militara[acum Institut] de aviatie la Boboc ,acolo erau si cei apartinand de TAROM,acelasi program [militar] ca si noi dar erau numai [si numai] pui de lele,sa zic 1/15 era si cate un amarastean .Acuma este mai rau ,peste tot.Au acces numai pile,curvet si influente,oriunde ,un serviciu de paznic,sau sergent,pile nene.Suntem o tara de prosti,da multi si de hoti care profita de ingaduinta prostilor si jefuiesc "la vedere".Mi-a rusine ca acesti hoti se numesc romani.Mai intervine si aspectul tziganilor"{imputita natzie"} adica ei au speriat vestul[Franta, Germania,Anglia],dar noi o amarata de tara cum de-i suportam,parca sunt prea multi pentru marimea unei tarisoare ca a noastra.Cel putin unde locuiesc eu este o teroare cu prezenta lor.

Anonim spunea...

@Karadeniz
toarsu!! ca un militar "desavarsit" ce sunteti eu va sugerez sa-i faceti o statuie lu' puta de locotenent.
eventual cu o poza pe care sa o agatati la capul patului pe post de icoana.Nu uitati ca in fiecare dimineata sa ingenuncheati si sa va rugati la poza idolului cu grad de locotenent in rezerva
In rest va doresc sanatate la capulete
Numai de bine!!

Anonim spunea...

@Karadeniz
Nu uitati de statuie!!

CEZAR spunea...

@D.C....Imagineaza-ti faza in situatia in care toarsul Karamba....l-ar fi avut supt.ordonat!! Ce l-ar fi dezmembrat ..bucatica ,cu bucatica ! Ce l-ar fi infierat...
Acum daca papagalul le-a servit orecum scopul...ii hIeroin...ce mare-i IPOCRIZIA gradelor mari si foarte mari ! BINE CA NU A FOST UN RAZBEL!!

Anonim spunea...

daca locotinentu are vesta tip SMFA(desi a fost pifan) de unde are si senatorul aceeasi vesta(ma rog mai cu burta, da asta e)
acu nu ca sunt carcotas da pun pariu ca in 2-3 ani locotinentu se invata la magarii si-l vom vedea la "stirile de la ora 5"...alea cu mascati. Ca e prea prost ca sa-si vada de treaba lui.
Cine pune pariu??

tigri2 spunea...

@DC
Eu pun pariu ca vei castiga.

Anonim spunea...

@CEZAR
contra/forte amiralu de mangalita pupa si el locotenenti in rezerva(destituiti) undeva sub centura de ceremonie dar mai sus de genunchi
halal sefi cu spinare de rama au avut
Doamne feri de contra/vice/amirali fara flota!! in marea "baza militara" Mangalia

PS pana la urma si karadeniz asta il pupa sub centura pe "gheorghe" doar pe motiv de IC+SM negociate la masa verde.E foarte simplu si de c*cat

Anonim spunea...

@tigri 2
desigur! altfel nu puneam pariu.
Mai tii minte cum il pupau toti pe dobritescu(mos teaca) pe slitz mai acu 7-8 luni?oaiii ce de comentarii cate sperante......s-a ales o lula!!
acu' se agata ditamai ofiterii superiori de un locotenent destituit(pe buna dreptate cf regulamentelor militare)
Iti dai seama ce "comandanti" am avut??
Un exemplu??...karadeniz,al doilea?...Mandu (care mi-a fost si cdt pl. in sc.of. timp de trei ani)
Si indrazneste cineva sa-mi spuna ca nu-l "cunosc" pe Mandu?
astia sunt bre astia sunt!!(mos alecu sta si-o rontaie la rece)
Vise taica vise!!

CEZAR spunea...

Tare rau ! Uite unde se grabea..ILDIKO (cea uda mereu)....de ! cateva ciocane pentru inceput!!!..de artilerie desigur!!
In perioada 15-25 aprilie, la Cincu, se desfășoară exerciţiul multinaţional “Saber Guardian 13″.

Exerciţiul este organizat de Statul Major al Forţelor Terestre şi Comandamentul Forţelor Terestre ale SUA din Europa şi “are ca obictive principale antrenarea militarilor în planificarea, conducerea şi execuţia operaţiilor militare în mediul operaţional actual şi demonstrarea capabilităţilor centrului de instruire prin simulare”, se specifică într-un comunicat de presă al MApN.

Alături de România și SUA, printre țările participante se numără și Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Moldova, Polonia, Serbia şi Ucraina.

Pe 24 aprilie are loc Ziua distinşilor vizitatori în cadrul exerciţiului multinaţional “Saber Guardian 13″.

Cu această ocazie, “vor fi prezentate exerciţii demonstrative, manevre şi trageri cu diferite tipuri de armament şi muniţii reale şi se vor vizita facilităţile Centrului de instruire pentru luptă al forţelor terestre din Cincu”, se mai arată în comunicatul MApN.

Anonim spunea...

eu astept in continuare "bolnav cu capu Gourkha"
Ne lamureste el imediat cu jde mii de procese castigate ,cand visa(adica viseaza nu card "visa" ca ala il foloseste pt trafic de marocani)

CEZAR spunea...

Bai D.C. - hai ca mos Teaca nu se compara..asta a mai miscat cate ceva ...a actionat PRO DOMO - a mai castigat cateva sute de milioane! A vandut doua case ...a mai facut cateva sute de mi de euroi ...strategie nene!

Anonim spunea...

exercitiu??
rahat cu perje.astia habar n-au pe ce lume traiesc....simpozioane/conferinte/vizite....bla,bla
asta face armata acum!!!!
asta a invatat si pulica ala de locotent.Ce poti sa-i ceri??
N-ai cu cine bre n-ai cu cine??
PS apropos:locotenentu' sa-si plateasca scolarizare ca sunt banii altora acolo nu ai lui

Anonim spunea...

Pai si ce!
dobritescu?DEMNITATE SI ONOARE!!:):)
taci ca imi aduc aminte de latzos.

na ca iar ma ienervai cu contra forte amiralii astia de birou

CEZAR spunea...

...care faceau pe Nelson..cu barcutele in cada..!!

gheo spunea...

Oare ?, l-au "ascuns pe locotenentul de transmisiuni voicu " si ... scot "un nou locotenent" ? ...

karadeniz spunea...

@ tigri2
Aşa era şi în institutull de marină, acelaşi regim militar pentru cei din marina comercială şi cei de la pescuit oceanic.
Nu mă refeream neapărat la şcoli ci la încadrările directe. Fata lui.., baiatul lui …. , nepotul lui… făcea o facultate gen Spiru Haret şi vedea direct lt. în armata.

Anonim spunea...

Oooops!!
a aparut comandantul flotei de cuirasate si crucisatoare(basca 3-4 portavioane+2 submarine nucleare
am sters comentariul si-am tulit-o ca astia pun tunurile alea de 480 mm pe mine.Mai ceva decat cuirasatul Yamamoto
doar sa nu iasa vre-un faaassss...

karadeniz spunea...

@Don Corleone
Trebuie să vă obişnuiţi cu idea că nu toată lumea gândeşte ca domnia voastră şi că nu sunteţi unicul posesor al fântânii cu adevăr. E drept că vă prinde stilul acesta de Gică Contra şi modul în care săriţi la beregata oricărui interlocutor care are altă opinie. Şi mai interesant e că unii intră în acest joc.
@Cezar
Ca de obicei a cincea roată la căruţă. Şi tot ca de obicei cu gaşca.

Skywalker spunea...

Prezent!

Anonim spunea...

@karadeniz&all
buna dimineata!
este corect ce spuneti,asta-i si frumusetea ca nu gandim toti la fel.Dar oare cum pot "gandi" unii chiar in afara oricaror repere de logica si minima moralia?
Totusi: in modul cum gandim trebuie sa aplicam niste reguli si principii ceea ce ne face sa gandim oarecum asemanator in cazuri de generalitate.Cum pot unii sa "gandeasca" numai mascari si apoi sa fie revoltati ca nu li se da dreptate.Doriti si exemple?Am cu duiumul.

CEZAR spunea...

@Karamba.....mai bine a cincea roata,decat franghie taratoare ..printre rotile carutii!!

mos alecu spunea...

CARÁMBA interj. (Liv.) Exclamație cu caracter de imprecație în limba spaniolă. [< sp. caramba].

carambă, carambe s.f. (er.) vulvă.

Emi T. spunea...

Hai ramanem prieteni, sau amici, cum am fost ..... chiar daca nu ne-am cunoscut vreodata.
Avem a imparti ceva !..intre noi ,,gradatii.,, sigur nu sistemul te/ne distruge psihic/fizic, organizatoric.
Ii multumin ptr. asta.....sigur NU !

karadeniz spunea...

@ Don Corleone
Aceste repere de logică şi morală sunt stabilite tot de noi deci au şi ele o doză de subiectivism. Unitatea în diversitate este greu de realizat, mai ales la români.

@Emi T.
Unii dintre noi ne cunoaştem, sau măcar ştim câte ceva despre ceilalţi. Prieteniile în virtual sunt cam rare, iar duşmăniile sunt doar aparente.

@Cezar
Aşa o fi. Apreciez perseverenţa.

tigri2 spunea...

@Cezar
Ai dreptate ,nu poti face pace cu javrele.Mosul este un imbecil fara leac.