vineri, 11 octombrie 2013

Branconerul Igaș a luat PNL-ul în cătare

Intr-un interviu publicat în  ”Pe Surse”,  Traian Igas spera ca PDL va fuziona cu PNL, ambele ca partide afiliate la PPE.

Igaș : ”Primul obiectiv pentru alegerile prezidentiale este sa ne calificam noi, cu candidatul sustinut de noi, in turul 2. Daca vom ajunge in turul 2 in competitie cu un alt candidat in afara de cel al PNL-ului, sunt convins ca majoritatea membrilor si sustinatorilor PNL se vor alatura proiectului nostru pentru ca suntem un partid de dreapta si promovam valori de dreapta.”

Rep: Pe de alta parte, dumneavoastra aduceti in discutie o fuziune PNL-PDL. 
Igaș: ”Nu stiu daca putem sa o luam in calcul in momentul de fata, mai ales prin prisma faptului ca noi suntem inscrisi in PPE, ei sunt in ALDE. E adevarat, in interiorul PNL sunt curente care doresc o trecere a PNL spre PPE si daca se va intampla acest lucru se va intampla si cu acceptul PDL si aici putem discuta, eventual, de o unire a celor doua forte de dreapta. Dar pana acolo mai e cale lunga si obiectivul nostru principal, al PDL, il reprezinta alegerile europarlamentare si prezidentiale. Deci prezidentialele pot schimba anumite lucruri in politica romaneasca, in functie de castigator.”

1 comments:

Dan spunea...

Cine dracu' mai "pune botul" la ce zice "branconierul" Igas?