joi, 31 mai 2012

Confirmă și IMAS creșterea USL în sondaje

Datele sondajului

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda ziarului „Adevărul" în perioada 9-15 mai 2012, pe un eşantion reprezentativ din punct de vedere sociologic de 1.038 de persoane. Barometrul are o marjă de eroare de plus/minus 3%.

27 comments:

maiag spunea...

Daca se confirma si la alegeri ,va fii o opozitie total neomogena si cu interese total diferite.Rau,pentru ca cei de la putere vor face ce vor si nu i poate oprii nimeni,dupa cum au inceput e cam dictatura si vor sa acapareze totul .Nimic nu i mai opreste din expansiune,dar trebuie luata in calcul si demiterea lui Ponta de catre Basescu daca asta sare prea mult calul.se pare ca deja are destule la curul lui in termen scurt.E posibila si varianta ca la toamna sa numeasca primminisrtru pe altcineva chiar cu rescul dizolvarii parlamentului.Eu cred ca e cazul ca usl sa faca ciocul mic cu divergentele fatza de presedinte si mai ales cu afirmatia demiterii lui.UITA ca Base nu mai are nimic de pierdut si ca poate demite primul ministru in orice moment cind are ocazia.

Lupus spunea...

@maiag
Nu stiți deloc prevederile constituționale,dar vă aruncați la comentarii hilare.
Așa se comportă toți susținătorii și activiștii domnului Băsescu.
Constituția nu-i permite președintelui să-l demită pe premier.
Cu peste 80% mandate parlamentare ale USL, credeți că se sinucide Băsescu să nu-l numească premier pe Ponta? Ar fi suspendat intr-o săptămînă.

maiag spunea...

Eu stiu ca presedintele numeste si revoca primul ministru,poate ai dreptate,Base nu prea mai are ce pierde,asa ca daca are sula in coaste poate face si asta ca o ultima solutie.nu vad nimic riscant sa numeasca alt prim ministru daca tot se asteapta sa fie demis,ar fii ultima carte jucata chiar daca e la cacealma

Anonim spunea...

mai_ag(eamiule)!pune mana pe carte!lasa-ne si dute la pedelistii tai!

Anonim spunea...

mai_ag(eamiule)!pune mana pe carte!lasa-ne si dute la pedelistii tai!

Emi T. spunea...

trebuie domnule sa se bage cate un pdl-ing din asta peste tot (mancale-am coliva !!)...bota la carte, analfabet si hot...dar la pareri si asumari de prostii primii d-le !!

maiag spunea...

emi +stasor=ofticosi,inraiti ai sortii,cred ca vi se umfla venele ,intoxicatilor,

CEZAR spunea...

Maiag - mai incet! Presedintele nu demite premierul!( ai uitat faza cu Tariceanu?)

Bella spunea...

maiag-eamiule ar trebui sa te duci sa te culci....toata lumea iti spune esti pdl-ing.....stii bancul..cred!!...macar atat.

Bella spunea...

maiag-eamiule ar trebui sa te duci sa te culci....toata lumea iti spune esti pdl-ing.....stii bancul..cred!!...macar atat.

maiag spunea...

ok,trag un pui de somn,nu ma intereseaza politica,toti sunt excroci si hoti.avantaje numai pentru ei sii doare n cot de restul.politica este un grup de oameni din familie si acoliti.noi suntem masa de manevra care ne impartim in mai multe tabere si le asiguram accesul la ciolan

bazel09 spunea...

@all

Citesc gălceavă p-acilea ! Să fie de vină telefonul de la ora 5 dimineaţa ? ;)

Desigur, prezidentul nu poate demite primul ministru, doar îl desemenează / 85/1 Co.
Dar în acelaşi timp, nici parlamentul nu se poate juca cu buricul prin ţărână după cum îl taie capul ! Prevederea de la 95/1 şi 95/2 din Co stipulează clar cum se procedează pentru suspendare dar şi motivele...şi care trebuie validată prin referendum dacă este aprobată. Aci e aci, oricât s-ar da Pontacii şi Absenteştii cu curul de asfalt, la referendum e loterie ;)...şi se poate întămpla ca din jocul acesta să iasă mai întârit!
Apropo...s-au terminat de implementat toate promisiunile uslinoşilor din opoziţie şi a rămas asta cu suspendarea !...Of Grajdan -Grajdan !!!

Anonim spunea...

da s-au rezolvat toate promisiunile lu'tanti marean campulean(ca tare mult mai promitea pe la Tv)
Se va returna CAS in 16 transe lunare(nu una nici doua nici trei cum zicea pe la antena 1/2/3)
si daca mai asteptati un pic tanti mareana poate mai adauga un 0(zero).Care-i problema voastra??
Spalati-va cu ei pe cap+bonus dogaru fraierilor

Lupus sa traiasca si sa infloreasca!!!!!

Flit spunea...

Mai dar ce v-ati inverzit la fata !

maiag spunea...

nene,pontacu ia zis lu mareana sa faca ciocu mic cupromisiunile.nu vedeti ca nu mai apare pe ecrane?ce dracu sa mai promita cind pontacu a zis ca banii ii da florinel.si mai e ceva,antonici agarici nu e de acord cu pontacu privind impozitarea suplimentara,incepe dansul,de moment e tango,urmeaza kankan imediat,deocamdata e numai incalzire

bazel09 spunea...

@Flit spunea...31 mai 2012, 17:56

De ce ne-am înverzit ? Dă aia ;) ...pentru că ne-a bucurat "Trofeul Calităţii" din 2004 când pesedeaua juca cu albastru şi amu cu roşu-porumbac ;)

mos alecu spunea...

@bazel09 31 mai 2012, 17:26 :
Pentru ca sinteti in vizita pe aici ... poate va faceti timp sa raspundeti si la o intrebare pusa cu ceva timp in urma ... asta si pentru a nu crede cineva de pe aici , si de aiurea , cum ca Bazel09 ocoleste raspunsurile la unele intrebari ... revin cu intrebarea :

mos alecu spunea...
27 mai 2012, 10:32

@bazel09 26 mai 2012, 23:33 :
Iertata fie-mi (daca nu incalca legile privind secretul de stat/datele confidentiale) nelamurire :
- in ce calitate ati participat (la trecut) "la munca de constituire a bazei de date pentru aplicarea L 119 la MApN." (vorba lui Lupus) ?

CEZAR spunea...

Bai PDL_ACILOR- aveti tupeu sa mai vorbiti? Dati-o dracului ! Voi nu vedeti ce iese la suprafata ? Nastase chiar de ar fi vinovat ii mic copil !
Udrea 1,6 miliarde cu panarama de Bute
Anaf -dezastru -casa lui Blejnar ii de 10X ap. lui Nastase - asta trebuia sa aduca bani la buget !!!???
Posta Romana -dezastru financiar -mama lui Ro .Borta a supt din greu!
Compet -dezastru Tatal lui Ro.Borta 35 milioane pe luna (oare astia nu se mai saturau??)
Cetatea lui Videanu la Snagov de 100x Ap. lui Nastase
Si au trecut doar 2 saptamani !
Chiar mai puteti vorbi?? Lasati pensiile militare...!!

CEZAR spunea...

er. 1,6 milioane (dar se vor aduna miliarde caci au disparut fara urma peste 20 miliarde luate de la FMI)

CEZAR spunea...

er.350 Milioane (sunt nervos !!)

CEZAR spunea...

Si daca mergem mai departe ,trebuie sa fii cel putin redus mintal sa crezi ca Basescu - boc - seitan - au dorit ca peste 85% dintre pensiile militare sa creasca ( unele chiar in neam prostie!!) Nu !! Impartiti punctajul obtinut la 30 , eliminati MMM si scadeti grupele de munca ! Asta a vrut Basescu ! Calculati-va fiecare !
Este meritul Exministrului Oprea care cand a inteles situatia ,a dat cu pumnul (la propiu) in masa lui Basescu si v-a adus in situatia in care sunteti!
Este adevarat ca s-au strecurat si unele erori <<intentionate"(ce a dus la unele cresteri spectaculoase si nemeritate ) Aste se pot rezolva ! Deci PDL-acilor ciocul mic ! Numai si pentru faptul ca avem in sfarsit un guvern romanesc - nesantajabil Daca nu era - il inmormatati pe hortistul - omorator de romani si saracii romani din HARCOV ar fi tacut si plans ,parasiti de toti!!

CEZAR spunea...

Scuze pentru greseli dar ...m-am cam imbatat cu matrafoxul castigat pe spinarea lui Mos Alecu ! Hai sa traiti!!

bazel09 spunea...

@mos alecu spunea...31 mai 2012, 18:34

Nentu' Alecu,
Activu' mai şi munceşte, mai face şi câte un serviciu ... şi alte alea care sunt de competenţa lui ! ... nici măcar blogul propriu nu are timp să şi-l întreţină ;)
Nu că n-am vrut să răspund, dar karadeniz într-un răspuns va explicat rolul nostru în ecuaţie pentru crearea acelei baze de date...şi n-aş face decât să vă repet. Deci, am "colectat" informaţii din dosarele cu state de plate pe anii care ne-au fost repartizaţi pentru unităţile repartizate. Toţi colegii am fost pe post de operator bază de date, coordonaţi de "conetabilul" şef al m.u, care era şi pe post de ospătar cu cafeaua ;)

maiag spunea...

partea buna cu schimbarea guvernului este ca ies la iveala unele fraude si dispar sugativele,se mai tempereaza furturile.partea proasta este ca nu s au numit oameni capabili si curati si exista riscul sa revina vechii hoti si banditi,se reinfiinteaza structura mafiota care abia disparuse,pontacu e legat de crinutza si felix ii vegheaza,toti stiu ca daca se supara feliz nu mai au acces la presa.dupa alegerile din toamna,abia atunci ponta daca mai e prim menestru poate pune piciorul in prag,de moment face si el ciocu mic si inhute in sec loviturile luate cu voie si fara voie.oricum bondacu a fost cinstit degeaba ca la umbrela lui s au facut multe magarii care abia acum ies la iveala.oricum cazul nastase 4 case este testul guvernului actual si al justitiei,dupa aia sa mai vedem reactii.

mos alecu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
bazel09 spunea...

@maiag spunea...31 mai 2012, 20:32
Desigur, nu cred că sunt nici unii nici alţii "Ilene Cosânzene", dar aia cu ies la iveală fraude ...aş mai aştepta, pentru că dacă rămân doar la stadiu de bărfă, cum istoria ne demonstrează, vezi cazul "Trofeul Calităţii", trec toate aceste gargarisme la capitolul "suntem în campanie electorală" şi trebuie să par mai bun ca adversarul ;)

mos alecu spunea...

@bazel09 31 mai 2012, 20:03 :
Deci erati militar in activitate , si in aceasta calitate ati participat la intocmirea celebrei baze de date ...

Legat de explicatiile date karadeniz ... puteti indica o adresa unde le gasesc ?