joi, 29 august 2013

Propaganda mafiei regimului Basescu mai infierbinta mințile a 26% dintre români. Sanse mari pentru Antonescu

Un sondaj CSCI, efectuat în perioada 12-15 august, arată că, dacă atunci ar fi avut loc alegeri, USL ar fi obținut 61% din voturi, PDL - 17%, PP-DD - 5%, iar Partidul Mișcarea Populară (PMP) - 3%.
 În cazul în care în prima jumătate a lunii august a,c, ar fi avut loc alegeri pentru Parlamentul European, la care formațiunile care compun USL s-ar fi prezenta separat, PSD ar fi obținut 41% din voturi, PNL - 21%, PDL - 17%, PPDD - 4%, iar PMP - 3%.






La capitolul încredere în politicieni, Crin Antonescu se află pe locul 4 cu 30%, după Isărescu, Oprescu și Ponta.
Se știe că nu întotdeauna încrederea într-un politician se materializează și în intenții de vot. Chiar dacă Antonescu nu conduce la increderea electoratului, dacă  este susținut de USL, o parte din încrederea în Ponta se transferă la el și are șanse mari să cîștige prezidențialele din primul tur. Cred că Oprescu nu va candida împotriva USL.
86% dintre intervievați susțin că USL ar trebui să se concentreze pe guvernare, „fără a ține cont de atacurile președintelui”. Doar 26% sunt de acord că numai președintele Băsescu poate stopa „abuzurile” guvernului Ponta