vineri, 17 mai 2013

O bautura pentru deblocarea venelor inimii



Remediu natural pentru deblocarea venelor inimii

Dacă suferiţi de o afecţiune cardiacă, dacă vi s-a recomandat o angiografie sau un bypass, aşteptaţi puţin.. Înainte de a proceda fie la angiografie sau bypass, încercaţi cu încredere acest remediu care vă poate vindeca.

Ingredientele necesare:

1 ceaşcă suc de lallămâie
1 ceaşcă suc de ghimbir
1 ceaşcă suc de usturoi
1 ceaşcă oţet de mere

Se amestecă aceste ingrediente, iar amestecul se fierbe la foc mic, timp de 60 de minute sau până se reduce volumul la 3 ceşti. Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Se adaugă 3 ceşti de miere naturală, se amestecă, iar remediul rezultat se păstrează într-un borcan.

Se consumă câte o lingură pe zi, înainte de micul dejun. Blocajul venos va ceda în majoritatea cazurilor.

Un remediu plăcut la gust!

(SHRI SHANKRITI AYURVEDA INTERNATIONAL RESEARCH JOURNAL

9 comments:

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Bella spunea...

si totusi..cum n-ajuta asa nu strica....sa incercati !

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
avianyc spunea...

Eu folosesc cu succes moderat usturoi dat la macerat in citeva sute de grame de palinca naturala 55*.Un stampal mititel pe zi si nu mai mult si nici intr-un caz nu folosesc ca unitate de masura picatura.
Pe linga ca face bine la inimioara dezleaga si mintea si limba.
Dupa care reteta tigri 2.

Skywalker spunea...

@Lupus
Cred ca un articol cu continutul asta ar fi binevenit. Arata ca la cele mai inalte niveluri ale Marelui Licurici se cunoaste situatia din Romania si arata voalat de altfel cam ce se doreste de la Romania.
Preşedintele Stratfor, George Friedman

Am vazut pe evz.ro ca un alt lot este anchetat de DNA pentru locuinte.

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
gheo spunea...

Poate fi o gluma dar, nu este, trecem zilnic si, pe unele le calca, pe altele le ocolim, o sumedenie de plante, mai mult decat chiar am avea nevoie sa ne "oblojim" organismul, poate parea o gluma, o banalitate dar, putini se intreaba de ce, cainii aleg anumite plante si le mananca, pisica la fel, vaca hranindu-se lacoma cu lucerna, trifoi, papadie ... etc si da un lapte delicios, "natural" pentru cei care stiu sa-l aprecieze si nu cel din "marile magazine", si asa mai departe, pare o gluma, o banalitate dar, ... animalele nu au renuntat niciodata la "farmacia naturii", "noi" da, ne repezim "lacomi" in marile magazine unde, aproape in exclusivitate avem doar, alimente "imbacsite pana la saturatie !" cu "emulsificatori, ingrosatori, conservantii, coloranti ... etc, etc !" care mai de care mai "nocivi si cancerigeni", ba mai mult, omul a ajuns sa otraveasca inconstient pana si "hrana naturala" a animalelor, unii glumesc, pare o gluma, o banalitate dar, natura ne da cele mai eficiente, simple si economice medicamente, noi doar trebuie sa le apreciem, cine stie intradevar sa fac asta, cine nu, ... glumeste mai departe !.