sâmbătă, 9 februarie 2013

Basescu, batut de Merkel....

....desigur, prietenește, pe umăr. Nu era atent că prin spatele său trecea Seeefa

13 comments:

maiag spunea...

semn ca sunt in relatii bune,asa ca ponta nu ajungea nici macar sa se apropie la 10 m de ea
sa taca dracuklui din gura plagiatorul asta ordinar

CEZAR spunea...

@MuYag prostane - O bataie pe umar = 9 miliarde mai putin !
Sustinerea din vara =19 miliarde datoria istorica a Germaniei!!
Muyag prostule .....

maiag spunea...

Cezre-tu asa o sa maori-infantil,oligofren si prost crescut.Tu esti un retardat si unul care nu intelege ce se intimpla,daca tu nu mai ai bani in casa-o duci pe doamna sotie la Paris?maninci mamaliga ci untura sau macaroane fierte,asa e si cu banii ue,vrem sa luom moca si nu ne interseaza de unde vin,desii nu suntem in stare sa cheltuim nici ce avem.In privintza jignirilor si epitetelor nu ma deranjeaza,stiu de la cine vin,fraer care esti si pupinkurist de kakarai

CEZAR spunea...

@/ mYag - prostule ! Nu luam moca ci contribuim din plin - prostovane !!
Ia socoteste cat am dat si cat am primit..prostovane ,prostovane!!

CEZAR spunea...

este posibil ca întreaga negociere să fi fost inutilă, în condițiile în care este „foarte probabilă” respingerea de către Parlamentul European a bugetului propus de șefii de state și guverne din UE. Doar pentru MuYag supernarodul satului!!....„Actualul buget ar trebui să relanseze economia UE și să impulsioneze procesul de integrare europeană. După cum au arătat și liderii celor patru mari grupuri europarlamentare, într-o declarație comună fără precedent, un asemenea buget nu poate trece de Parlamentul European, care are ultimul cuvânt, conform Tratatului de la Lisabona”, a atras atenția....

CEZAR spunea...

Osmulikevici Daniel · În topul comentatorilor · Electronica si telecomunicatii Bucuresti
BASESCU NU A NEGOCIAT ..DOAR A ACCEPTAT CE A FOST HOTARAT DE ALTII CAM CA UN MILOG AL EUROPEI CE ESTE !!!!

Sorana spunea...

Pentru a-si pastra "tronul", Basescu plateste birul promis "in numele poporului!". Iar cand calca in strachini (sic!) - "potul" creste semnificativ. "Modelul" il regasim de-a lungul intregii nostre istorii, atunci cand "domnia" se cumpara de la Inalte Porti orientale / rasaritene. "Poarta" este astazi Bruselles-ul, iar birul se imparte intre mai marii democrati ai UE (!?). Din pacate, Basescu trebuie sa-si "onoreze" si promisiunile facute Marelui Licurici, up-gradate in 2007 si 2012, iar "marile afaceri" cu resurse si energie, aducatoare de prosperitate intr-o lume globalizata, sunt in curs de derulare. Vom vedea daca guvernul instalat la Palatul Victoria va mari suficient "potul" pentru a avea si Puterea, urmand ca Piratul (vanzator de suflete) s-o ia la ... sanatoasa! Astazi, in era internetului, vulgul pe plati "birul" promis stapanilor lumii "online", iar boierii locului vor dijmui si ei cea mai ramas: "pielea" de pe (p)om!

maiag spunea...

Cezare-ai minte de caprar cu 2 clase
prostovan e fiul lui mamicutza ta care esti,saraca mai bine te avorta,facea economie natiunii

CEZAR spunea...

Bine bai BOVINA - EU , dar SORANA??

iceparu spunea...

Cezarica .Uite ca de data asta nu am incotro si sunt de acord cu tine.Cu ce a gresit Nila de nu poate sa primeasca pe cap de capra suventie ca ceilalti ca tot iti plac tie caprinele?

CEZAR spunea...

Nila...le iubeste !

iceparu spunea...

@maiag.A renuntat la capre Cezarica si le-ai luat tu?Merkel prieten cu Basescu?Tu cand intalnesti un bufon razi sau plangi?

maiag spunea...

cezar-unitate de masura a prostiei,